Kutyatartók, , , ezt hogy oldjam meg?
Mindjárt kapod azokat a válaszokat, hogy "majd ha magad el bírod tartani, és pénzt keresel akkor ábrándozz"
Szerintem próbálj a lelkükre hatni, főleg, ha megvan bennük a kutyákra való szeretet-hajlam (:
Esetleg valami kisebb diákmelót vállalhatsz, hogy lássák, te komolyan gondolod. De am is jön a karácsony, ilyenkor mindenkinek meglágyul a szíve.
És természetesen minden vele járó foglalkozás a te reszortod legyen, de ez sztem nem is kérdés.
HAJRÁ (:
Mivel a szüleiddel laksz, övék a döntőszó! Ha nem tudsz hatni rájuk érzelmi oldalról vagy észérvekkel, akkor nem tehetsz semmit :(
Nem ajánlom, hogy beállíts csak úgy egy kutyával. Sok ilyen sztorit olvasni. A kutya az utcán, jobb esetben menhelyen landol általában.
Nekem sem engedtek panelban tengeri malacon kívül más állatot...pedig világ életemben kutyát szerettem volna. Kb. 10-11 éves koromban ismerkedtem meg egy fiatal, 1 év körüli kutyussal és családjával. NAgyapámékhoz jártak. Itt kezdtem el vele játszani, sétáltatni. Később hétvégén és suli szünetben mindig felmentem a kutyusért, majd vittem őt ki a kertes házba. Ez így ment éveken át...ismét később már felvittem a panelba, amikor apuék elmentek a telekre...ment jó évig ez...egyszer lebuktam, hamarabb hazajöttek :) kompromisszum: ha nem aludtak otthon, akkor felvihettem hozzánk a kutyust, de csak az előszobába-fürdőbe-gardróbba...később már az én szobámba is jöhetett :D Ismét évek múltán már rendezvényekre, versenyekre, kutyás táborba vittem a kutyust.
Amikor idősen, 13 éves kora után hirtelen beteg lett és a gazdái már a gyógyszereit sem adták neki, sikerült kiharcolni, immár felnőtt fejjel hogy hazavihettem a panelba! De ez kb. 12 évvel azután történt, hogy gyerekként sétáltatni kezdtem a kutyust...kitartó voltam, annyi szent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!