Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorkie kutyusom vadul...

A yorkie kutyusom vadul nyalja magat ott lent. Miért?

Figyelt kérdés
lány,4 éves,és nem tüzel. Annyira nyalja,hogy utána liheg! Féregtelenített,oltott kutya. Befújtam a szőrét bolhairtóval,lehet azért?
2012. dec. 18. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a bűzmirigyét nyalogatja nem?
2012. dec. 18. 06:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én kutyám anno leült a földre, és az elülső lábaival húzta magát, eleinte viccesnek találtuk de kiderült, hogy bűzmirigye volt, és viszketést okozott neki.

Az orvoshoz ha elviszed, ott általában kinyomják neki mint egy pattanást, vagy kiszúrják. Utána semmi baja nem lesz.

2012. dec. 18. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy csaj tisztálkodik, mert beragadt valami a szőrébe.

Azért nem hiszem, hogy a bűzmirigy, mert yorki és gondolom szokott kozmetikushoz járni. Ők is ki szokták nyomni nekik.

2012. dec. 18. 09:14
 4/7 A kérdező kommentje:
szokott kozmetikushoz járni igen. De látszik, hogy kellemetlen neki, jó hogy nem megbolondul olyankor
2012. dec. 18. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát pedig valami van ott. Tényleg vidd el orvoshoz, mert allergiától kezdve akármi lehet.
2012. dec. 18. 11:21
 6/7 A kérdező kommentje:
a bűzmiriggyel nem tudom, hogy foglalkozik e a kozmetikusunk, de nem is engedném, inkább egyeztetek időpontot a dokinál. Köszi a válaszokat
2012. dec. 18. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Hüvelygyulladásra tippelek, ez lehet álvemhesség kísérője. Nézd meg, hogy váladékozik-e?! Mindenképpen vidd el orvoshoz!
2012. dec. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!