Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen harapós a kiskutyá...

Miért ilyen harapós a kiskutyám? :S

Figyelt kérdés
Fiú tacsi kutyusom még csak most lesz 4 hónapos, de egész pici korától kezdve nagyon harapós. Eleinte reménykedtünk, h majd kinövi, de nem, próbáltuk leszoktatni, de semmi. Egyébként nem támadásnak szánja, hanem olyan helyzetekben fordul elő, amikor mondjuk egy átlagos kutya megnyalogatna. Pl. mikor hazajövök azonnal odaszalad, üdvözöl, csóválja a farkát, közben meg jól összeharap vagy amikor meg akarom simizni, akk is harapdál, sőt, egyszerűen mindent összerág, amit csak talál, tehát mindig rág vmit. Jó, tudom, biztos lesznek akik azt mondják, h "Dehát a kiskutyák ilyenek!", de sztem ez akkor sem normális. Nem ő az első kutyám, szal van már némi tapsztalatom, de ilyet még nem láttam. És tényleg, a harapdálása meg, akárminek szánja is, nagyon erős és fájdalmas, tiszta sebes a kezem:S Mit tegyek?
2009. aug. 21. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

A mi kutyusunk is ilyen volt az elején.

Ha harapdálni kezdett akkor megpöcköltem kicsit az orrát és rá szóltam, hogy nem szabad, majd ott hagytam.

Ezt próbáltátok?

Szerintem ha ott hagyod következetesen, akkor rájön, hogy rosszat csinál..

2009. aug. 21. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
az én kutyim is 4 honapos,nálunk ugyanez a szitu. nekem is mindenki azt tanácsolta,majd kinövi. hát bizzunk benne:-). de mondom,pont ugyan ilyen az én kutyám is. van mellette egy 3 honapos,és az például már nem ilyen.
2009. aug. 22. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

Azért rág mert jön a foga!

Az pedig hogy megharap csak játék ha komolyan harapna akkor ott szakadna a hús, de persze nem az övé...

Engem a felnött kutyám akkor is meg szokott harapni ha sokat elhanyagolom, így büntet :)

2009. aug. 22. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
JÖN A FOGA! AMÚGY MEG AZ ORPÖCKÖLÉS ÉS RÁSZÓLÁS SEM ROSSZ ÖTLET, DE SZERINTEM ILYENKOR A LEGJOBB ÖTLET, HA ADSZ NEKI SZÁRÍTOTT HANGSÚLYOZOM DISZNÓ BŐRBŐL (NEM SZABADILYENKOR MÉG MARHA BŐRT ADNI NEKI!)KÉSZÍTETT RÁGCSÁKAT! PÁLCIKÁT, CSONTOT, FRESSNAPF-BAN LEHET KAPNI MEG KÜLÖNBŐZŐ BOLTOKBAN ILYET! NEKEM IS VAN EGY 1 ÉVES YORKIM, UGYANEZ VOLT A HELYZET! A RÁGCSA MEGOLDOTTA! SOK SZERENCSÉT!!!
2009. aug. 22. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!