Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ónémetjuhász kutyával milyen...

Ónémetjuhász kutyával milyen sportot lehet űzni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Erősen gondolkodom ónémet juhász (hosszúszőrű német juhászkutya) vásárlásában.

16 éves fiú vagyok,elég sportos vagyok,szeretnék magam mellé egy viszonylag nagy,sportos,fáradhatatlan kutyát ami nem utolsó sorban őrzi a házat is..ezért gondoltam német juhászra,ónémetjuhász meg picit nagyobb és nekem jobban is tetszik.

Milyen sportot tudnák vele későbbiekben űzni?

örző-védő,canicross,bikejöring ezek mennyire valók ennek a fajtának,esetleg más?

2012. dec. 13. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
tudsz vele menni szaladni es barmilyen sportot amit uzhetsz mas kutyaval is...
2012. dec. 13. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeket mind lehet vele űzni.
2012. dec. 13. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jó választás lenne az ónémet, mert nagyon szép sokoldalú fajta. Az őrző védőben is nagyon jól teljesítenek. A canicrossal bikejöringgel az a gondom, hogy Magyarországon viszonylag ritka dolog, nem hiszem hogy találnál egyesületet. De ha igen akkor csinálhatod vele. Ami a legalapvetőbb, hogy elmész vele kocogni. vagy kerékpározni. Ez a kettő az ami úgy pénzbe se kerül, és jól érzitek magatokat. Ezeknek a kutyáknak nagy a munkaigényük, szóval törd a fejed ezek mellett mivel tudod esetleg lekötni, ha mondjuk nem mentek el a foglalkozásra vagy az adott sportot űzni
2012. dec. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!