8 nap múlva hoznék el egy kiskutyát apa Pitbull terrier, anya Staffordshire terrier Csak az a gond hogy van egy szuka Beaglem és nem tudom hogy kan vagy szuka kiskutyát hozzak mellé? Mert nem szeretném ha nagyon balhéznának.
Sokkal meghatározóbb a kutyának az energiaszintje/jelleme mint a neme. Kan és szuka kutyák is összeverekszenek ha nagyon dominánsak.
Megfelelő tanítással és odafigyeléssel olyan kutyát választasz amit akarsz. Csak arra figyelj hogy ne legyen domináns.
Köszönöm a válaszokat.
Viszont lenne még kérdésem a lógatást és a falmászást(remélem jól fejettem ki magam)mikortól lehet elkezdeni? Súlyhúzást nem akarok vele csinálni mert azok a nagyon izmos kutyák nem tettszenek,és légyszíves ne szóljatok le,hogy minek tarok ilyen kutyát ha nem értek hozzá ezt csak azért mert tudom hogy vannak ilyen emberek akik beszólogatnak.
Egyébként jó hogy nem értek még hozzá mivel eddig erdélyi kopós voltam,de igyekszek elég sokat olvasgatok a neten a bull típusú kutyákról,hogy mire hozom a kicsit "tudjak mindent" :D
az ötödik és hatodik képen miért van úgy összeragasztva a staffinak a füle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!