Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen lány nevet adjak...

Milyen lány nevet adjak Beagle, Jack Russell Terrier és Boston Terrier vagy Border Colly lány kutya mixemnek? (Beagle mix)?

Figyelt kérdés

Itt a képe!

Mi illik Hozzá? Nagyon édes frappáns nevet szeretnék Neki! Imád játszani, energiabomba, finom kis puha szőre van, közepes testű, dagika, annyira játszik, hogy olykor megfeledkezikm az ételéről, sír ha engem nem tarthat szem előtt, aztán megnyugszik! :) Szeret ölelgetni mellső lábaival, és imád hízelegni, közben nagyon szeretetre éhes, és a cicáim is hevesen összenyalta! Ha ember lenne hebrencs, zizi forma de jó lelkű, hiperaktív kényelmet ismerő, de játék hiányát nem ismerő kis búgócsiga. Pörög, mint egy kis tornádó, de nem kártékony, ölbe ugrik... :D Hát... remélem sikerült a jellemzőit leírnom a kislány Beagle mixemről!

#kutya #szuka #beagle #Jack Russell terrier #Boston terrier #Border Colly #keverék eb #mix eb #név kutyáknak
2012. nov. 26. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol a képe?
2012. nov. 26. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány kutyád van??? én ezt nem értem!
2012. nov. 26. 18:07
 3/8 Fannybaba8 ***** válasza:
Fénykép?? Ajánlom a Lola,Mia.:)
2012. nov. 26. 18:58
 4/8 Fannybaba8 ***** válasza:
Sáfrány, Molly, Holly, Málna, Bodza,Zizi
2012. nov. 26. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat! Mindegyik fajta kutyám külön van, de egyedül a beagli anya a lány... a beagli szuka 1db. 2db fiú jack terrier amiből eladtam az egyiket (szóval ő is lehetett az apuka) a többiből 1 - 1 db fiú kutya van. Viszont a Beaglim, a Bella névre hallgató kutyám egyedül lány, és nem tudom ki az apja a pici kutyuskának... természetesen rakok fel képet a kicsinyről, megmutatom! :) megyek lefotózni...
2012. nov. 27. 10:35
 6/8 A kérdező kommentje:

C:\Documents and Settings\v\Asztal\bluetooth\DSC00014.jpg

Itt a kutyus képének a linkje! Ma voltam sétálni is vele, de csupa agressziót mutatott a többi ebnek :D DE AZT VETTEM ÉSZRE, HOGY DOMINÁNSABB MINDEGYIKNÉL, VÉRIG KÜZDENE, NMEG HA HOZZÁM KÖZELÍT VALAKI, AZT MEGKAPJA... :S NE SÍMOGASSA IDEGEN NÉLKÜLEM FŐLEG NE, BEMUTATTAM A NAGYIMNAK IS HOGY ÉREZZE HOGY Ő KIM? Szépek a nevek amiket adtatok... Zizi, Bodza is nagyon aranyos, és cuki, nekem még eszembe jutott a Fanta! Nektek mi a véleményetek? Valamilyen üdítőmárka jó rá? Vagy más még ami rövid és könnyen hallgat rá? Az sz, cs, s, e, ő, t, ty, k -val kezdődő szavakra emeli fel a fejét pl.: "C" MINT CICA! "S" SICC!

2012. nov. 27. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2012. nov. 27. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
A Border Collie-t nem úgy írják,hogy Border Colly,hanem,hogy Border Collie. bocsi,ha bunkó voltam. :/
2013. jún. 17. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!