Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek a kutyák nem...

Lea222 kérdése:

Szerintetek a kutyák nem fáznak télen? Van az enyémeknek egy nagyon szigetelt háza, de akkor is. Bennem mindig kétségek merűlnek fel. Egy rokonom mindig azt mondta:Láttál már kutyát megfázni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 23:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még megfázni se fog sok kutya, de attól még nem bírja a hideget és 8-10 éves korára már járni sem fog tudni mert tönkre mennek az ízületei, attól hogy folyton át volt fagyva.
2012. dec. 13. 09:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Aki csak trollkodni jön ide, az miért nem megy inkább a humor kategóriába? Gondolok itt az első válaszolóra és a többi "okosra".
2012. dec. 13. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Van egy lakásban tartott vizslám és most meg van fázva. Régen volt egy malamutom is az nappal kint volt, de este bent aludt meg a nap nagy részét is bent töltötte
2012. dec. 13. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Az első válaszoló iróniának szánta a dolgot, csak nem sikerült neki túl jól :)

Ezért rosszak az ilyen oldalak, hangsúly nélkül eszi a fene az egészet. Be kéne vezetni az <irónia></irónia> jelzőket :D

2012. dec. 13. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sok itt a rosszindulatú ember, és sokan nem iróniának szánják...Ha az első ironizált, akkor tőle elnézést kérek. Ha viszont komolyan gondolta, akkor még mindig tartom a véleményem. :)
2012. dec. 13. 12:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek üzenem,hogy az én kutyáimnak jobb dolga van,mint neki bármikor lesz!!!!Ezt a fázás dolgot is azért kérdeztem,mert aggódok értük,talán túlságosan is:)És igen,a Férjem bölcs ember,mert már rég a kutya uralna,ha ő nem lenne:DA husky például abszolút nem tart falkavezérnek,talán falka tagnak....sem?:)És aki irta hogy az izületei tönkremennek,igen ebbe van valami:(Csak abból meg verekedés lesz,ha az egyiket beengedem,a másik meg kint van:(Erre már volt többször is példa....pl:Szilveszter,tüzijáték:(
2012. dec. 13. 14:01
 17/20 anonim ***** válasza:
De fáznak, bizonyos fajták. Nekem nagytestű, rövidszőrű kutyám van, és igenis fázik. Vacog, remeg, a fogai kocognak, a pofája lila lesz. Akármilyen nevetséges egy bulldog kabátban, én ráadom. Benti kutya egyébként, de sétákhoz kell a kabát.
2012. dec. 13. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Estére az én spánielkeverékeim bent alszanak. 9 évesek. Nap közben jól bírják, de azért van amelyiknek kisebb a bundája, ő fázósabb és többször behúzódik a kutyabejárón nap közben is a kazánházba.

Most, hogy 9 évesek, látom hogy kezdenek nehezebben mozogni. Még nem feltűnő, de biztos hogy kezdik érezni az ízületeiket.

Külön kell csuknom a bandát és van akinek csak kutyaház van nap közbenre, most fogom szigetelni Nikecellel. Eddig nem fáztak meg soha, de most hogy idősödnek, sérülékenyebbek, így nap közben is szükségük van melegebb helyre.

2 kutyára kevés 1 kutyaház. Ha jól értettem, nálatok 1 ház van kettő kutyára? Az egyik nem valószínű, hogy beengedi oda a másikat. Szóval lehet, hogy az egyik este nem is tud hova bújni.

2012. dec. 14. 00:54
 19/20 A kérdező kommentje:
2 kutyaház van,és együtt szoktak aludni!Ha nagyon hideg van,azt vettem észre:)Most is raktam be vastag pokrócot,de reggelre kihúzzák a kert közepére,és széthugyozzák:(
2012. dec. 19. 15:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha tudnék betennék ide képeket, amikor a kutya szó szerint ráfagy a betonra. Meleg vízzel szedték fel. Nem élte túl.

Lehet rajta gondolkozni, de addig is talán tenni kéne valamit a kutya érdekében. Közben is lehet gondolkozni, bár igaz, a kényelmes meleg szobában ülve irogatni nem.

Igen, a kutya arra lett teremtve, hogy kint legyen? Talán ez még igaz is lenne, ha az ember nevű állat nem tenyésztt volna agyon bizonyos fajokat. pl olyanokat amelyik futni sem tud rendesen, mert elkékül a nyelve, és még sorolhatnám.

Már rég túltenyésztett, biznyos betegségekre hajlamos kutyákkal vagyunk körülvéve.

Az emberi intelligencia..hja! A büdös francba!

2013. febr. 10. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!