Szerintetek a kutyák nem fáznak télen? Van az enyémeknek egy nagyon szigetelt háza, de akkor is. Bennem mindig kétségek merűlnek fel. Egy rokonom mindig azt mondta:Láttál már kutyát megfázni?
7-es vagyok.
Az első válaszoló iróniának szánta a dolgot, csak nem sikerült neki túl jól :)
Ezért rosszak az ilyen oldalak, hangsúly nélkül eszi a fene az egészet. Be kéne vezetni az <irónia></irónia> jelzőket :D
Estére az én spánielkeverékeim bent alszanak. 9 évesek. Nap közben jól bírják, de azért van amelyiknek kisebb a bundája, ő fázósabb és többször behúzódik a kutyabejárón nap közben is a kazánházba.
Most, hogy 9 évesek, látom hogy kezdenek nehezebben mozogni. Még nem feltűnő, de biztos hogy kezdik érezni az ízületeiket.
Külön kell csuknom a bandát és van akinek csak kutyaház van nap közbenre, most fogom szigetelni Nikecellel. Eddig nem fáztak meg soha, de most hogy idősödnek, sérülékenyebbek, így nap közben is szükségük van melegebb helyre.
2 kutyára kevés 1 kutyaház. Ha jól értettem, nálatok 1 ház van kettő kutyára? Az egyik nem valószínű, hogy beengedi oda a másikat. Szóval lehet, hogy az egyik este nem is tud hova bújni.
Ha tudnék betennék ide képeket, amikor a kutya szó szerint ráfagy a betonra. Meleg vízzel szedték fel. Nem élte túl.
Lehet rajta gondolkozni, de addig is talán tenni kéne valamit a kutya érdekében. Közben is lehet gondolkozni, bár igaz, a kényelmes meleg szobában ülve irogatni nem.
Igen, a kutya arra lett teremtve, hogy kint legyen? Talán ez még igaz is lenne, ha az ember nevű állat nem tenyésztt volna agyon bizonyos fajokat. pl olyanokat amelyik futni sem tud rendesen, mert elkékül a nyelve, és még sorolhatnám.
Már rég túltenyésztett, biznyos betegségekre hajlamos kutyákkal vagyunk körülvéve.
Az emberi intelligencia..hja! A büdös francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!