Miért hugyozik ennyit a kutyám?
Figyelt kérdés
3 hónapos, tegnap éjjel vittem le a -5 fokban kb. 15 percre.
Ma 2 órája egyfolytában, megállás nélkül csak pisál. Ez kb. a 10. alkalom és elég sokat.
2012. dec. 12. 18:19
1/10 anonim válasza:
Ezt ugye te sem gondolod komolyan hogy 2 órája megállás nélkül pisil ?
2/10 anonim válasza:
Neked nem kéne kutyát tartanod -.-
3/10 anonim válasza:
Simán felfázhatott, benne van a kérdésedben a vàlasz.
4/10 anonim válasza:
Felfázhatott, mutasd meg dokinak holnap.
5/10 A kérdező kommentje:
Ha felfázott akkor is durva... ennyire sokat? 2 óra alatt 10x ? A 3. után elkezdtem számolni. Volt vagy 1 liter...
2012. dec. 12. 19:02
6/10 anonim válasza:
Mondd, voltál te már felfázva? :))
7/10 anonim válasza:
hugyozik... egy igazi úriember lehetsz. :) gondolom a nők rajonganak érted amikor illedelmesen közlöd velük, hogy azonnal jövök csak kimegyek hugyozni! :)
8/10 anonim válasza:
kis langyos húsleves, esetleg kamillatea csodákra képes a felfázott kutyáknál. én egyáltalán nem vagyok amondója, hogy otthon a "csodaszerekkel" meggyógyítsuk a kutyánkat mert nem vagyunk orvosok és ha beteg a kutya már pedig az akkor orvosnak kell látnia! De amikor mamámnak a kis pulija 2x felfázott mindíg adta neki a húsleves és a kamillát 2-3 nap alatt meggyógyúlt
9/10 anonim válasza:
Igen, ha meg nem gyógyul meg, vagy nem felfázás, hanem komolyabb fertőzés, akkor meg tömheted antibiotikumokkal hetekig a késlekedés miatt. Lássa csak doki, aztán dönthetsz úgy, hogy házilag kezeled inkább (bár jó doki nem is kezdi rögtön gyógyszerrel tömni, ha nem muszáj), de ne te diagnosztizáld.
10/10 anonim válasza:
Vidd el mielőbb orvoshoz. Jobb esetben 'csak' felfázás, rosszabb esetben a veséjével van baj.
Egy 3 hónapos kutyára meg jobban kéne vigyázni! Ha már mindenképp kiviszed -5 fokban, adj rá addig valami ruhát (nem azokat a csicsás szarokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!