Yorki mellé Bullterrier?
Ez nem fajta-, hanem személyiségfüggő.
Az én Parsonom csak a fajtabeliekkel jön ki jól meg a párom staffordshire bullterrierével :)
Hány éves a yorki? Ha kicsi még nagyon, talán van esély a szoktatásra, de előre tényleg nem lehet megmondani.
A méret kutyáknál nem probléma:)
A kisebb kutyákat meg nem kell félteni, mert annyival nagyszájúbbak, mint ahány centi hiányzik belőlük :D
Az én Parsonom még azelőtt nyávog egyet, mielőtt egy nagy rálépne...és sokkal agresszívabb a nagyoknál. A yorkit nem ismerem, de eddig akikkel összefutottam, azok nagymenően ugattak minden nagyobb kutyára:)
Ez is kutyafüggő. A staffi csak óvatosan játszik vele, pedig simán össze tudná nyomni. Sétánál is a legtöbb kutya óvatos vele, eddig kb 2en akartak ráfeküdni, de a kicsi kutyák gyorsak.
De talán a tenyésztő tud adni tanácsot, ha felhívod, ő biztos jobban ismeri a szülők jellemét, így a gyerek is hasonló lesz.
Én láttam már dán dogot yorkie-val játszani, na az nem semmi. És pireneusit is, ahogy egy toy uszkárt pofozott meg játszásiból.
Egy egészséges, jól nevelt, nem agyon kényeztett nádszál kisasszony yorkie teljesen simán elvan nagy termetű kutyákkal is.
Semmi baj nem lesz, a ti munkátokon múlik a megfelelő és leggyorsabb összeszoktatás. Mivel kölyökként nőnek fel együtt, abból se lesz probléma, hogy mindkettő fiú. Ivaréréskor biztos lesz 1-2 dominancia harc, de ez természetes.
Választhattok lányt is, a kiskutyákat meg egyszerűen ki tudjátok küszöbölni: ivartalanítás.
Mennyi pénzt szánsz a bullterrier megvásárlására? Én azt ajánlom, hogy tenyésztőtől vegyél.
Olvasd el, nagyon hasznos tényleg! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!