Kinek mi (k) a kedvenc kutyafajtája (i) és miért?
Ha lehet akkor kérem mindenki válaszoljon.
Köszönöm előre is!
husky - mert makacs, mint egy öszvér, de ha te vagy a makacsabb, a világ legjobb társa
border collie - az eszméletlen "tudásszomja", a nemesi külseje és a és a fáradhatatlan munkakedve miatt
amerikai staffordshire terrier - mert "mindenre jó": kiváló családi kutya, bújós "plüssmackó", vérszomjas "testőr", csodálatos barát, mindez pedig olyan külsővel párosul, aminek önmagában is lehetetlen ellenállni
+1: bár nem "fajta", meg kell említenem a listán a közepes-nagy testű fekete keverékeket :)
(...és persze lemaradt még egy csomó kiváló fajta - például a bullmacik, a boerboelek, a német juhászok, és a dobermannok - őket mégsem nevezhetem a kedvencemnek, mert nagyon kevés egyedet ismerek ezekből a fajtákból, szóval ők inkább "szimpik" vagy szépek :D)
Azt kihagytam, hogy még azért is a cane corso, mert nem szeretem, ha egy kutya túl bizalmaskodó idegenekkel.
Az előttem író válaszoló pedig szuper jól megfogalmazta a husky jellemét:)
westie- mert annyira gyönyörű és édes busa feje van.
havanese- mert ilyenem van és egyszerűen gyönyörű, imádnivaló és rettentően okos :)
Argentin dog. Még nem volt ilyen kutyám, de szeretnék. Több ismerősömnek van, és nagyon szeretem őket.
Nekem amerikai bulldogom van, aki hasonló típus. Hasonlóképp vagyok vele, mint amit a huskys mondott. Ha legyűröd, és te vagy a falkavezér, akkor a legjobb társ. Imádom a kockafejét. :)
Szia!
Kedvenceim : Border collie,Német juhász,Bri-e juhászkutya
mert : okosak ,szépek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!