Megtennétek, hogy sorba teszitek, hogy melyik a legjobb életminőség szerintetek a kutyának, és melyik a legrosszabb?
Légyszi először szorítkozzunk a sorrendre, ne kezdjünk el indokokkal offolni!
Lakásban, napi 2-3 egészségügyi sétával
Lakásban, rendszeres nagy sétákkal
Kertben, séta nélkül
Kertben, alkalmanként sétával
Kertben mindennapos sétáltatással
Kertben mindennapos sétával lakásba bejárással
Kertben alkalmanként sétával bejárással
Kertben séta nélkül, bejárással
Kertben, láncon
Most a szélsőséges tartási körülményeket igénylő fajtákat tegyük félre, mint pl. kaukázusi és csivava, és a középmezőnyben gondolkodjunk!
Köszönöm!
Lakásban, rendszeres nagy sétákkal
Kertben mindennapos sétáltatással
Lakásban, napi 2-3 egészségügyi sétával
Kertben séta nélkül, bejárással
Kertben, alkalmanként sétával
Kertben, séta nélkül
Kertben, láncon
ez a 2 mindenképpen megelőzi a lakában tartást ha van egy kutyaajtó( [link] akkor tökéletes a legtöbb kutya imád a fűben hemperegni a kinti zajokra kíváncsian kiszaladni a területét körbejárőrözni igy a legjobb nekik
Azért fogalmaztam így, mert a saját kutyámmal én pl. hiába költöztem kertesházba, a kutyám (angol bulldog) csak akkor szeretett a kertben lenni, ha én is ott voltam. Egyébként ha 5 órára zártam ki, akkor 5 órát ült nyafogva az ajtóban. Úgyhogy hagytam is a francba a drága kertes albérletet, és visszaköltöztünk lakásba.
A társasági kutyák többsége ott szeret lenni, ahol a gazdája van, míg mondjuk egy pásztorkutyának hatalmas térigénye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!