Hol találhat egy kutyatulajdonos ruházatot önmagának? (lásd a kiegészítést)
Ezalatt azt értem, hogy közeleg a karácsony, és szeretnék venni egy kis ajándékot a kutyáimnak. Nem kiképzés céljából, hanem csak úgynevezett "játékos verekedés" céljából, mivel a kutyáim szerezik elkapni az alkaromat és rágcsálni, huzigálni...mivel nem akarok több kabátot tönkretenni emiatt, szeretnék valami speciális ruházatot, ami megvéd a harapásuktól (nem mintha vérre mennének). Láttam jó pár videóban, ahol kutyakiképzők nagy pufi ruhában tanítják az ebeket, nekem ilyen valami olyasfajta kellene, csak alkarra (kar-ra). Nem kell, hogy drága és neves legyen, mivel csak játéknak szánom.
Én a következőt találtam, nem vagyok tisztában az árakkal és hasonlókkal, szóval gondoltam itt is megkérdem, tud e valaki olyan helyet ahol lehet hasonló dolgokat venni:
Előre is köszönöm! :)
Én télre egy régi nem használt kabátot szoktam használni, de ha valami baja lenne akkor tuti egy pufi kabátot vennék a Lidlbe-Piacon bárhol.
De amúgy télen gondolom nem fogsz a hóban fetrengeni, bár egy régi egybe részes overáll sem rossz megoldás szerintem.
Az enyém is "harapja" a karom amikor szórakozik. Semmi baj sincs ezzel . a kutya részéről egyfajta "szeretet" kinyilvánitás. Ez egy teljesen finom harapás:)
Ez jó amit néztél, csak majd vastag kabátra nem könnyű felhuzni. A videokon franciabundában vannak a kiképzők, és az alaphangon 150 e ft.
Nézz egy jó vastag overallt, vagy a Decathlon vadászrészlegében érdemes körülnézni, mi is ott vesszük a kutyáscuccokat, és vannak jó erős vastag ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!