Hideg vagy langyosabb vizet adjak ilyenkor már a kutyámnak?
Kaphat húslevest.
Miután felértek ne igyon félóráig csak utána. akkor már mindegy milyen vizet kap.
- delikátot hanyagold
- víz mindig legyen neki kikészítve, jó az úgy ahogy megtalálja
- akkor fázik meg, ha túlfűtött lakásban tartod, és kint hozzászoktatod az idétlen kutyatakaróhoz. Alapesetben semmi nem kell neki, van bundája, megnő. Az aljaszőrit ne keféld ki nagyon, attól nem fog fázni.
A leves nem szomjoltó. Az táplálék.
Mielőtt lementek, kiteszed a vizet, feljövetel után pedig akkor igyon, ha már lenyugodott a lélegzése.
Húsleves mehet bár a delikát mint ízfokozó felesleges, mert a kutyának más az ízlése mint nekünk.Én inkább pici sót tennék.Lesznek akik majd azt mondják,a delikát káros a kutyának meg sok ilyen sületlenséget,ne foglalkozz velük ha úgy érzed nyugodtan tegyél a levesbe delikátot.Semmi baja nem lesz neki.A répát azt tedd a kajájához etesd meg vele,a krumplit is megeszi de felesleges ballaszt, mert a krumpliba levő keményítőt a nem tudja lebontani a szervezete a kutyának.
A séta utáni itatással egy lényeges dolog van szerintem,mindig szoba hőmérsékletű legyen ne jéghideg,az én kutyám előtt mindig ott a víz .Ötödiken lakunk.
Kedves 8as.
Semmi értelme megfőzni a zöldséget a kutyának mert csak veszít a vitamin tartalmából. Főzés helyett én reszelni vagy esetleg turmixolni szoktam.
A főt krumplitól a kutyának pedig semmi baja nem lesz. Több tápban is található ilyen alapanyag. Azt hiszem hogy acanaba is van krumplis meg a legtöbb taste of the wild-ba is van burgonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!