Milyen feladatot adnátok, milyen próbatétel elé állítanátok tini lányotokat, hogy bebizonyítsa: érett és megfontolt egy kiskutya felneveléséhez és tartásához?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 17:44
12/13 anonim válasza:
16 éves vagyok, mióta megszülettem csak kutyát akartam, de anya nem engedte. Januárban találtam egy kutyát, és azóta sikerült (nagy harcok árán ugyan) megtartanom :))
Szóval mindent én végzek el körülötte, németjuhász keverék egyébként. Ha anyukám nevelte volna már rég nem lenne kutyánk az biztos. Ő se bízott bennem, de mostmár látja. Szerintem "próba cseresznye" :)
13/13 anonim válasza:
Én is tinilány voltam, amikor örökbefogadtam a kutyámat és a szüleimet az győzte meg, hogy egy nyáron keresztül minden nap egy menhelyen takarítottam, sétáltattam és etettem a kutyákat. Ha ott helytáll, akkor sztem. mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!