Ki az akinél a kutyája az ágyban alszik? Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
A kutyám az ágyamba alszik. Vagyis éjszaka, mikor lefekszem sose engedem h feljöjjön, de mikor már alszom mindig felugrik. Mostmár egyből ugrik az ágyamra. A lábam mellett alszik, feljebb nem engedem, de nem is akar jönni. Van hogy arra ébredek átkarolja a lábamat (westie 5 hónapos) szüleim nem örülnek neki, meg hogy hát szerintük így átveheti a falkavezérséget. Szerintetek ez igaz? Mármint hogy attól h megengedem a lábamnál aludjon ezért már nagyobb esélyel ő lesz hamarosan a falkavezér?2009. aug. 20. 15:19
11/16 anonim válasza:
Nekem a yorkim az ágyon a fejemnél a kuckójában mondjuk ő 13 éves szives,máj beteg ill a tüdeje is vizesedik muszály hallanom mennyire köhög annak függvénye a másnapi vízhajtó mennyisége.Viszont a németjuhászom az ágyam végibe a földön alud( isten nyugasztalja )és én maradtam a falka vezér.
12/16 anonim válasza:
én vagyok az első válaszoló anyumnak van most egy 10 hetes uszkárja őt megbeszéltük nem szoktatjuk ágyra ha már a 2 éves kutyám csak velem hajlandó aludni máramikor kényelmesebb neki a háza akkor ott alszik és elég nehéz megtiltani a kutyának hogy nem jöhet fel hisz már rájött hogy hogy akassza fel a körmét és feltudja húzni magát éjjel örülök mikor felkelt és rakhatom le! de ha rászólok lemegy anyu meg mindent hagy neki
13/16 anonim válasza:
Nekem is Westiem van és velem alszik :) és teljesen rendben vannak a falakavezéri helyek:)
14/16 anonim válasza:
nekem is westiem van, most lesz 9 hónapos, sose aludt velem, viszont ebben a hónapban már legalább 10-11 alkalommal velem aludt. nem csinált semmi rosszat, falkavezérnek is megmaradtam. ha befekszik helyemre és mondom h szeretnék lefeküdni egyből megy a másik oldalra, hogy odaférjek.
15/16 anonim válasza:
igen, mindenki azt mondja, hogy nem szabad a kutyával aludni, egyrészt a falkavezér(farkasoknál) sosem alszik az alatta lévőkkel, tehát alárendeled magad, azt is hallottam, hogy ha egyszer veled alszik utána lehetetlen leszoktatni. ennek ellenére a barátnőm a kutyájával alszik és ő a falkavezér. Nemrég kaptam meg az első kutyámat, én nem kockáztattam. És nem is fogok, mert még véletlenül se szeretném alárendelni magam. Persze ez fajtafüggő is lehet szerintem. Egy akaratosabb kutya esetében ne kísérletezz!
16/16 anonim válasza:
18.17-es voltam. bocsi kihagytam vmit. megengedted már (bármikor) neki, hogy veled aludjon? De szerintem, vagyis lehet h így akarja átvenni a falkavezérséget. ne hagyd! mutasd meg neki, hogy fölötte vagy a rangsorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!