Ki az akinél a kutyája az ágyban alszik? Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
A kutyám az ágyamba alszik. Vagyis éjszaka, mikor lefekszem sose engedem h feljöjjön, de mikor már alszom mindig felugrik. Mostmár egyből ugrik az ágyamra. A lábam mellett alszik, feljebb nem engedem, de nem is akar jönni. Van hogy arra ébredek átkarolja a lábamat (westie 5 hónapos) szüleim nem örülnek neki, meg hogy hát szerintük így átveheti a falkavezérséget. Szerintetek ez igaz? Mármint hogy attól h megengedem a lábamnál aludjon ezért már nagyobb esélyel ő lesz hamarosan a falkavezér?2009. aug. 20. 15:19
1/16 anonim válasza:
Szia nekem a csivavám alszik az ágyamban és ugyan úgy én vagyok a falkavezér már hangsújból tudja hogy rosszat csinál egyet nem engedek neki amikor ő akar az ágy közpén aludni mert igenis az én ágyam csináltam neki egy külön kis lepedőt és azon alszik
2/16 anonim válasza:
Nagynénéméknél külön berendezett szobája van a kutyának :)
3/16 anonim válasza:
nekem a francia bullym alszik velem és a fejemnél:)
és ez még nem jelenti azt h ő a falkavezér..az mindig én leszek
4/16 A kérdező kommentje:
csak mert valahol ovlastam hogy a falkavezér mindig egyedül alszik, meg valami hasonló dolog. És ezért gondoltam inkább megkérdezlek titeket. de akkor asszem ez nem fog ártani se neki se nekem. :)
2009. aug. 20. 15:29
5/16 anonim válasza:
Bevallom: nálunk is... Nem azért bújik hozzád, mert ő akar a falkavezér lenni, különösen akkor, ha a lábadhoz bújik. A kiskutyák is rámásznak az anyjuk lábára, biztonságot keresnek. A kutyák amikor alszanak szeretnek összebújni, hátukat összeérintik, mert ez ad nekik biztonságot. Két németjuhász kutyusom volt, sajnos most már csak egy van, ők is összebújva aludtak. Az emberek többsége nem ismeri a kutyák természetét, félnek tőlük, ami érthető. A kutyáknak szükségük van az ember közelségére, ezt nem szabad a rivalizálás számlájára írni, annak is meg vannak a jelei, amit észre lehet venni.
6/16 anonim válasza:
Igen jól olvastad a falkavezért aludhat bárki helyén, de az ő helyén senki. Ez a te döntésed. Nekem is bennt alszik a kutyám, viszont csak a nappaliban a kosarában.
7/16 anonim válasza:
Időnként az én kutyám is felbátorkodik az ágyba, nekem meg nincs szívem olyankor lerakni. Érdekes, hogy szinte kizárólag a lábunknál alszik. Ha a kutya egészséges, bolhái sincsenek nem lehet baj belőle. A falkavezér kérdés miatt, meg ha ezen kívül rendesen van kezelve (etetésnél)szerintem nem lehet baj.
8/16 anonim válasza:
Még kicsi a kutyád, de nagy korában előfordulhat, hogy majd le akar kergeti az ágyadról meg ilyesmik. Amúgyis terrier, azoknak elég tüzes természetük van. De ha amúgy nincs elkényeztetve meg semmi akkor annyira nem nagy baj. Bár nem értem, hogy a kutyád akkoris melletted van ha az ágyad mellett alszik a saját ágyában... Nem értem mitől jobb ha az ágyon alszik.... Én nem hagynám hogy azonnal az ágyamra ugrojon, csak ha megengedem neki.
9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat nagyon hasznos volt. Megpróbálom megtanítani neki, hogy csak akkor jöhet fel ha megengedem neki, gondolom nem lesz könnyű, de nem hagyom magam. :D Amúgy igen etetésnél meg mindenhol betartom a falkavezérségi dolgokat, csak még az alvásnál nem tudtam eldönteni mit tegyek.
2009. aug. 20. 16:04
10/16 A kérdező kommentje:
nem tom miért kellett leszavazni 1-2 embert, én mindnekit felfelé szavaztam.
2009. aug. 20. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!