Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akkor most van vagy nincs...

Akkor most van vagy nincs mini, extramini yorkshire terrier?

Figyelt kérdés
?
2009. aug. 20. 14:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

habár ez a kutya,h 1.5kg a tuti:D

nekem a 3kg yorkim ekkora:D

2009. aug. 21. 00:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Láttad a hátteret is?

Shar-pei kutyusok is vannak.

Micsoda "véletlen"!

Belefutottunk megint egy szaporítóba.

Mondjuk, az a kis yorki biztos több, mint másfél kg.

Szerintem nem is valami kiállítási minőségű.

Lehet, nem kapta meg a tenyésszemlén a miősítést, így jobban jár, ha eladja egy tudatlan, másik szaporítónak, akinek már a tenyésszemle sem fontos, csak az, hogy "extra mini"!

Brrrrrrrrrr!

2009. aug. 25. 16:15
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem unod még?? Állandóan ebbe az idióta kérdésbe botlok..!!
2009. aug. 25. 17:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Van! Ez azt jelenti, hogy csak a mini illetve extra mini yorkikat tenyésztették tovább, és igy szerencsétlen, szinte egytől-egyig beteg kiskutyákat kaptak. Én nem ajánlom hogy ilyet vegyél mert gyakori a beltenyészet, és hasonló problémák. Vegyél havaneset, nekemm az van és IMÁDOM!
2009. aug. 26. 09:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Elszomorítóan olvastam végig a kommenteket és a hirdetést.Mi az,hogy tenyésztő vagyok?És jobban tudom,hogy van extra mini yorki.Hát az biztos ha fent lennék azon az oldlaon,mindenkinek elvenném a kedvét hogy megvásárolja azt a szegény kiskutyát attól az idiótától.Ez annyira rossz.Felháborítónak találom,hogy ezeketet a kutyákat szaporítani kell és ezen kell megélni.Ahogy olvastam más kutyát is "tenyészt" szóval szerintem tagadhatatlan szaporító.meg alapból miaz,hogy kan kutyára cserélném el miez egy albérlet adog egy "szűz" szuka extra mini yorki és beszámítók egy kan mini yorkit kb ilyen.Borzalmas.Milyen gerinctelen emberek vannak.

13/L

2009. aug. 26. 10:09
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
beírtam a Google-be, és nekem elég sok mindent kidobott... én se hallottam még róla, de a Google szerint van ilyen fajta.
2009. aug. 26. 10:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen a google szerint aazért van ilyen fajta,mert a szaporitok kitalálták utána ez lett a kereslet így a google megtalálta az extr mini yorkit :(
2009. aug. 26. 11:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem csak embereket adott ki akik árulják. Ez nem jelenti azt hogy van. Nincs mini yorki, csak a tudatlan, meg pénzéhes emberek (ja és a divatmajmok akik igénylik a mikroszkópikus méretű kutyát) akik méreten aluli, elkorcsoított kutyákat csinálnak, ezzel veszélyeztetve a yorki egészségét, és a jóhírét! Ezen kívül hazudnak a koprát illetően! Szóval mondjuk eladnak mini 8 hetes yorkiként egy 5-6 hetes kiskutyát! Nincs mini, és extra mini yorki! Azért mert sokan árulják, már hisztek is neki!?
2009. aug. 26. 11:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt állítja, hogy van, az ugyan linkelje már be a rá vonatkozó FCI standardot legyenszíves! Köszi!
2009. aug. 26. 11:53
 20/23 A kérdező kommentje:
Én is azt csináltam leírtam hogy ha venni akar valaki tőle akkor olvassa el a kommenteket és lássa hogy egy csaló az illető
2009. aug. 27. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!