Akkor most van vagy nincs mini, extramini yorkshire terrier?
habár ez a kutya,h 1.5kg a tuti:D
nekem a 3kg yorkim ekkora:D
Szia!
Láttad a hátteret is?
Shar-pei kutyusok is vannak.
Micsoda "véletlen"!
Belefutottunk megint egy szaporítóba.
Mondjuk, az a kis yorki biztos több, mint másfél kg.
Szerintem nem is valami kiállítási minőségű.
Lehet, nem kapta meg a tenyésszemlén a miősítést, így jobban jár, ha eladja egy tudatlan, másik szaporítónak, akinek már a tenyésszemle sem fontos, csak az, hogy "extra mini"!
Brrrrrrrrrr!
Elszomorítóan olvastam végig a kommenteket és a hirdetést.Mi az,hogy tenyésztő vagyok?És jobban tudom,hogy van extra mini yorki.Hát az biztos ha fent lennék azon az oldlaon,mindenkinek elvenném a kedvét hogy megvásárolja azt a szegény kiskutyát attól az idiótától.Ez annyira rossz.Felháborítónak találom,hogy ezeketet a kutyákat szaporítani kell és ezen kell megélni.Ahogy olvastam más kutyát is "tenyészt" szóval szerintem tagadhatatlan szaporító.meg alapból miaz,hogy kan kutyára cserélném el miez egy albérlet adog egy "szűz" szuka extra mini yorki és beszámítók egy kan mini yorkit kb ilyen.Borzalmas.Milyen gerinctelen emberek vannak.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!