Lehet valami bajom ha a kutyámnak adtam a kanalammal fagyit?
Amúgy bajod nem lehet.
Én bár inkább tartom a vezérséget, nagy ritkán előfordul, h adok neki valamit a tányéromról... S az igaz, h megvan tiltva neki a fölugrálás, mikor örülünk egymásnak kutyamódra mindig a számat veszi célba nyelvével, igyekszem elkerülni a csókot, de hát neki jobbak a reflexei.
Itt vagyok, élek, nem vagyok beteg.
De azért bármennyire is imádom a kutyámat ki nem állhatom, mikor tiszta nyál az arcom.
Ha egészséges akkor bajod nem lehet. Nekem mindennél fontosabbak a kutyáim, de én azért nem nyalogattatom az arcomat meg a kanalamat azzal a nyelvvel amivel előtte alul nyalogatták magukat... Vagy azt csak az én lánykutyáim csinálják? Nem hiszem...
Aki epdig szereti a kutyáját, az viselkedjen vele úgy ahogy egy kutyával kell, mert neki az a jó. Ha vele eszel meg alszol akkor a kutya nem azt érzi, hogy jaj de jó neki, hanem azt hogy úristen most akkor mi van, ki is a vezér? Ez pedig nagyon fusztráló kérédés, és egyátalán nem kellemes a kutyának! A kutyának az a boldogság, ha tudja a rendet, tudja hogy a gazda a főnök, tudja hol a helye, hogy mikor kap enni, ha elviszed sétálni, és dobálod neki a labdát és ismerkedhet más kutyákkal. A kutyának ez kell, és ezt adod neki ha szereted... Igen, változtatnod kéne... Amellett emiatt is csökken a kutyások népszerűsége ami így is kicsi, hiszen te is mondod hogy megszólnak. De a legfontosabb, hogy a kutyádnak nem erre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!