Véreset hányt a kutyám. Nincs nagy baja ugye?!
Szóval az egész úgy kezdődött,hogy már 3om napja furin morgott a pocakja.Tegnap este már a vacsiját sem ette meg.Mielőtt felkeltem hány...Gondoltuk semmi komoly.Aztán kb 11.30kor VÉRESET hányt kétszer.Megijedtem , felhívtam apát és elrohantunk vele az orvoshoz.Sajnos semmi konkrétat nem tudott mondani.Lehet neki a kajától vagy komolyabb baja is lehet.Azt mondta,hogyha ma megint hányna hívjuk őt fel.Hétfőn eleve fel kell,hogy hogy van.Kapott két injekciót és két gyógyszert kell beadnunk majd neki.Kicsit megnyugodtam..de bennem van a félsz,hogy komoly baja van....Olvastam itt gyakorikérdéseken,hogy valakinek a kutyusa véreset hányt és meghalt.
Most pihen az én kutyusom néha csóválja a farkát , de nincs kedve játszani,enni,inni.
Yorkshire Terrier, 9 hónapos kislány.
Kíváncsi vagyok, mi lett végül. Nekünk is Yorkshire Terrierünk van, vele is hasonló volt, bár ő már nem olyan fiatal, 5 éves. Egy-két napja nem volt étvágya, nem volt hajlandó sem enni sem inni. Másik táppal próbálkoztunk, nem tudtuk miért olyan levert és miért nem eszik rendesen.
Aztán egyik nap sárgás-habosat hányt kétszer, utána pedig vért hányt. Elvittük az állatorvoshoz, aki pár másodperc alatt megmondta, hogy csúnya mandulagyulladása van, ezért nem hajlandó megenni a száraztápot, mert fáj neki a nyelés, és ezért van rossz kedve is, mert fáj a torka. A hányás oka is ez volt, és a véres hányás meg az erőltetett hányás miatt volt. Kapott egy injekciót, holnap kap még egyet. Addig is felvizezett száraztápot adunk neki, mert azt könnyebben lenyeli. Muszáj ennie valamit, mert nagyon legyengült. Elsőre látszott rajta, hogy nem akarja, de az első szem után látszott, hogy éhes, mert már kapott a következőt már nem kellett erőltetni. Remélem a következő injekció után hamar meggyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!