Te 55%-os nemtudommicsoda...Amiket te látsz az udvarokon, meg vénasszonyok mellett, azok 99,9%-ban szaporított és KEVERÉK kutyák, amik hasonlítanak a fajtatiszta pekingi palotakutyára.
Amúgy erre a "15 kg alatti kutya nem kutya"-ra csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem meg a 20 cm alatti farkú férfiak nem férfiak. Mert ez kb annyira igaz, mint a te állításod. Jaj, sajnálom az ilyen egysejtű, szemellenzős buzernyákokat. Sz@r lehet az élet ilyen sötéten. :)
2012. dec. 7. 15:45
12/21 anonim válasza:
Engem a kinézetük kicsit megmosolyogtat, de a természetükkel nincs semmi bajom, szimpatikus kutya. Akkor nekem a 4 kutyám közül csak 2 igazi kutyám van, az egyik shar pei épphogy kutya, mert 19 kiló, a jagd foxi keverékem, meg egy agyontenyésztett valami, bár tini lány már nem vagyok és már 4 éve van nálam. Amikor ilyen szellemi sziporkát hallok, olvasok, nem tudom, hogy nevessek vagy netán sírjak rajta. Persze véleményed lehet, de ha ekkora hülyeség, akkor inkább ne oszd meg mással. Legyen nálad mindig negro, ha véletlenül elvesznél, majd az világít a sötétben melletted.
2012. dec. 7. 16:10
13/21 anonim válasza:
jó ha neked 20cm alatt nem férfi akkor nem az. én tiszteletben tartom h így gondolod! de miért kell azért magyarázni mert én úgy gondolom ahogy.... miért kéne úgy gondolnom ahogy másnak és miért nem lehetek külön véleménnyel anélkül h magyaráznátok? ...
Tudod, ez a "nem" kutya képes lenne a képeden maradandó sérüléseket okozni felnőtt korában. A bokámat szó szerint átharapta egy számodra nem kutya, egy tacskó. Én ezt a 20 centit iróniának szántam, de te még ezt sem értetted meg. Nekem nem a pénisz méretétől függ egy férfi. De tudod mit, ameddig nem bántod a szemedben nem kutyának mondott kutyát, addig nincs bajom veled. De sajnos sokan ezt a "nemszeretem"-et ki is mutatják, és a kutya jár rosszul...
2012. dec. 7. 17:09
15/21 anonim válasza:
Nah egy kérdésből derült ki hogy az eggyik kutyám nem kutya és még férfi se vagyok :( :D
2012. dec. 7. 17:33
16/21 anonim válasza:
Diesel ezt a kérdést te ne nézd meg ma már többször, ennyi mára elég lesz, mielőtt kiderül még valami :D
Azért írsz hülyeséget, mert kiteszel ide egy csivava képét, holott te általánosítod az összes kistestű kutyát, pedig vannak olyan feladatok, amit egy 20 kilós kutya pl nem tud ellátni.
2012. dec. 7. 17:50
17/21 anonim válasza:
Diesel..én írtam a 20 centit. :D Ez csak irónia volt, azt akartam mondani ezzel, hogy nem a méret a lényeg, se kutyába, se.....érted. :D
2012. dec. 7. 17:57
18/21 anonim válasza:
Azért írtam, hogy nem láttam még pekingi palotakutyát, mert valójában lakótelepi palotapincsiket szoktam látni. De igazi pekingi palotakutyát még tényleg nem láttam.
2012. dec. 7. 18:07
19/21 anonim válasza:
Hogy jössz ahhoz, te kis gyökér, hogy a 20 kg alatti kutyákat ne nevezd annak, az meg hagyján, de plázapics.k kutyájának nevezd, akit menhelyre adnak? Mi alapján ítéled te így meg az embereket? Szerinted normális gondolkodás az alapján megítélni valakinek a kutyákhoz való hozzáállását, hogy hány kilós a kutyája? Tehát te látatlanban, úgy hogy semmit nem tudsz rólam kijelented, hogy én plázap.csa vagyok, aki menhelyre fogja adni a kutyáit, mert bizony bizony mindkét kutyám 20 kg alatt van. De azért nyugtass meg, ha hordóra hízlalom őket, és elérik a 20 kg-ot még lehetek jó gazda, ugye?
2012. dec. 7. 18:58
20/21 anonim válasza:
Jah csak ironizáltam én is gondoltam megpróbálom feldobni a hangulatot itt :D:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!