Falkavezérségi problémák! Jól kezelem?
1.2. köszi a választ!
3. nem verni szeretném hanem nevelni. de köszi
A legjobban jártál el!
A gazdinak is meséld el ezt és adjál neki tanácsokat, hogyan kezelje a kis domináns szőrpamacsot :)
Az én házam,tehát az én szabályaim. Sőt a szomszéd még meg is kért hogy csak annyit engedjek meg amennyit az én kutyámnak,és ha kell neveljem is. lassan 5 éve ismerem és azóta együtt kutyázunk. Az előző kutyáját is napokra ideadta és az enyémet is odaszoktam néha hogyha kell.
Köszi Szilvi!
Teljesen mindegy, az is ideiglenes, nem? :D
Volt, hogy NEGYED ÓRÁRA!!! volt nálam megőrzésre egy corgie...jött a szomszéd, a kis blöhesnek be nem állt a szája. Egy határozott oldalba bökéssel és elzavarással szépen elment a kutyám helye mellé és lefeküdt...
Vagy, talált amstaff keverék 1 éjszakát volt nálam...kutyám a lakásban, talált kutya kint hosszú láncon...de bent vacsizott...rástartolt (volna) a másik szobában lévő tálra, ami a kutyámé volt...sikerült lebeszélni róla fizikai belenyúlás nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!