Nem fog megfázni a kutyám ha így fürdetem meg?
nem fog megfázni de alaposan meg legyen szárítva és reggel is nyúlj be a szőre alá mikor kiengeded, hogy nem maradt e nyirkos.
Az én kutyáim is kinti benti kutyák és semmi gond nincs ezzel :) nappal kinn vannak este meg bent.
Azt írtad fentebb, hogy egy héten többször bent alszik. Ez gondolom azt jelenti, hogy a nem minden nap alszik bent.
"biztosan fura lehet neki mert valóban összezavarom ezzel, hogy néha kint alszik néha bent"
Erre kérdeztem, hogy éjjel miért nem aludhat mindig bent? Ezen mit nem lehet érteni?
Ha kint ázik meg a kutya, nem ázik át teljesen a bundája a bőréig, ezért nem ugyanaz, hogy a kutya kint úgyis megázik...
Ahogy írtad, nem fog megfázni. Szép tiszta illata lesz karácsonyra :)
Nekem is kinti-benti kutyám van. Bejön, ha behívom, kimegy, ha kiküldöm. Kivéve nyáron, mert akkor nappal a meleg miatt jön be a nyitott ajtón, de éjjel kint alszik a hűvösebb udvaron...elég, ha én döglök meg a meleg szobában.
De most már lassan két hónapja MINDEN ÉJJEL bent van, nappal meg sokat van kint, plusz a napi két séta.
De azt én sem értem, hogy ha hetente több napot bent alszik éjjel, főleg így télen, akkor miért nem alhat bent minden éjjel??? Ebben a hidegben sokkal jobb lenne neki, hogy nappal kint, este bent MINDIG, rendszeresen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!