Egy 5 hónapos foxikeveréknek mennyi mozgást kell biztosítani?
Pontosan annyit, amennyit igényel, ez egyedenként változó, nem lehet csak a fajtából kiindulni. Látnod kell rajta, mikor van túlpörögve, és mikor már csak normális kölyök módjára pörög.
Alapszabály kölyköknél, hogy a saját kezdeményezésén túl nem szabad mozgatni, szóval ha látod, hogy lankad a lelkesedése, állj le, bármit is csináltok.
Tanítgatni szoktam, okos egyébként. Csak játszani nem nagyon szoktam vele itthon, mert akkor nagyon bepörög és azt itthon nem szabad. De lent mindig ugrálok vele, futkosunk, szoktam neki botot dobni.
Szerinted akkor ez a napi 2 óra + az eü séták elegendő neki? Mondom többet is elvan ő lent, de nem is akarok neki rosszat hogy túlsokat mozogjon, meg suli időben többre nem is nagyon van időm. Azért a napi 3 óra még lazán beleférne. Az eü séták is póráz nélkül vannak. Ritkán van pórázon, csak ha a városba megyek de akkor meg flexin hogy mozogjon. Mondjuk amikor kispóráz van rajta akkor jön láb mellett azt is tudja, meg a behívást is nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!