Milyen ez az oldal: www.vipet.hu? Vannak rajta jó kutyás fórumok?
Szerintem szar! Én régen jártam oda, de nagyott csalódtam. A fórumtémák?:))) röhejesek... ha indítasz egy-egy komolyabb topicot, rád se bagóznak.
Megy ezerrel a nyalizás és ha nem szálsz be a "jajj de aranyos üntyürü-püntyürű vagy, hogy egyem a kis szívedet" bájolgásba, hát szarnak is rád magasról.
A kutyás témák száma szinte nulla (régen volt néhány jó topic, de ezek sajnos már kihaltak!) ezzel szemben megy a "virtuális házasságkötés", "a bulizós fórum", "a kislányok ömlengései", és a "divatverseny" ezerrel:D
Semmit sem veszítesz, ha nem regisztrálsz. Menj inkább a netboardra, ott még a kutyáról van szó....
Kár:( Nekem is ismerősöm ajánlotta, hogy ott milyen jó a társaság és mindenben tudnak tanácsot adni meg stb.
De ha ilyen "házasságkötős" fórumok vannak :O Ezt nem is igazán értem...
Ha olyan kérdésre vársz gyors választ, hogy "Hogyan fürdessem a kutyámat?" akkor ne a VIPet-re regizz.
Egyrészt a VIPet-eseknek ez olyan magától értetődő, hogy nem is nagyon értik, miért kérdezed meg. Másrészt nem vevők a reklámokra és a tenyésztők problémáira. Ők házikedvencként tartják a kutyákat (és egyéb állatokat).
Tehát a VIPet azoknak való, akik családtagnak tekintik a kutyájukat, akik képesek a kutyájuk szemszögéből megítélni önmagukat és a világot, és elegendő humoruk van ahhoz, hogy mindezt szavakba is öntsék. Egy vidám, könnyed, jó értelemben vett bolondos oldal, ahol elfelejtheted a hétköznapok nyűgjeit, és olyan (hozzá teszem remek) emberekkel beszélgethetsz, akik a kedvenceik által lelki rokonaid, igaz barátaid lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!