Van egy 12 éves palotapincsink és lassan 4 napja megy a hasa, idáig nem kapott úgy enni, de ma már adtunk neki egy kis konzervet. Mi lehet a baja?
1) Nem hagyunk kaját a kutya előbb, csak ha erre egészségügyi okokból szükség van.
2) Megfázástól még soha senkinek nem volt hasmenése, a kutyának se lesz.
3) Ha négy napja beteg a kutya, akkor orvoshoz visszük, akár öreg, akár nem, de ha öreg, még inkább sietünk vele, mert nem bírja már annyira a szervezete a megterhelést.
4) Ha már valamit enni adunk a hasmenéses kutyának, akkor az maximum főtt rizs lehet némi csirkével, de véletlenül sem f*satós fűszeres kajákat tolunk le a torkán, mint a májkrém meg a konzerv.
Ha neked van hasmeneséd te sem eszel májkrémet,tonhallal, /plusz konzerv/..ez egyáltalán nem fog segíteni,sőt ront a helyzeten.
Viszont rágni se tud azt is írtad, ez így megnehezíti a helyzetet ezt értem, de ha főzöl neki rizst, puha csirkehússal kicsit szétnyomkodod,pépesíted neki azt szerintem megtudná enni. Ez a diétás kaja, nem amiket adtál neki, azzal csak mégjobban rásegítesz a hasmenésre.
Mindenesetre vidd el orvoshoz, ő majd javasolja miket ehet és hogyan. Oda kell figyelni nagyon a hasmenésre, mert kiszáradhat, tehát lehet még egy infuziót is fog kapni. Állatorvos még ma !
és jobbulást a kutyusnak :)
ja ott volt a lehet, mindegy bocsi, fáradt vagyok :D
majd írd meg mi van a kutyussal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!