Bichon havanese lány kutyusomat mikor szabad elöször fedeztetni, másfél éves múlt de még csak most fog másotszór tüzelni, szabad második tüzelésre, ha már másfél éves elmúlt?
Akkor az állatorvosod nem ért a szakmájához és ellentmond a saját állatorvosi kamarája állásfoglalásának.
(Mikor halnak már ki ezek a sarlatánok, nem tudom.)
Akkor ezredszerre is:
Én mint Télapó üzenem az állatorvosodnak hogy adja már vissza a diplomáját , vagy akkor ha egyszer Lódoktor ne a kutyák körében okoskodjon ha egyszer ehhez is hülye, mindt állatorvosi aszisztens tudom mi az hogy ivartalanítás, és nem viseli meg a kutyát annyira mint egy szülés , nekem nem kell megdumálnod, csak 1x akarok kiskutyákat , ha meg belepusztul a szukát akkor meg majd sír a szád!
Jézuska : köszönöm , télapó voltam :P
Miért van az, h ha az ilyen ember megkapja a rendes választ, és bizonyítékot már nem tud mit mondani?!
Jézuska
Az én kutyáim , tenyéssz kutyák !
Ami magába foglalja: Törzskönyves , minőségi ,betegségektől mentes szűrt szülőktől származó kutya.
Akik: tenyészszemlézve vannak , persze tenyészthetőek , minden betegségtől mentesek , mint pl: Dp .
Nem egy kiállításon részt vettünk és van jó néhány kupánk is a 8 év alatt , a kölyköket csak és kizárólag törzskönyvel , garanciával , minőségi tápon nevelve , szobatisztaságra szoktatva , kölyökcsomaggal , ha a kölyök bármi hibából nem tenyészhető akkor ivartalanítási szerződéssel , adom el , viszont vannak kölykök akiket csak akkor adok el ha velük kiállításozni , tenyészszemlére járnak!
De nem egy kutyám van kint Külföldi kennelekben !
Az én kutyáimnak mindene megvan ami a te kutyádnak nincsen meg.
Igen a mi kutyáink is megszülettek , de nem mindegy hogy egy ki tudja honnan származó , esetleg beteg , labilis , gyenge szukától és ugyanilyen kantól , vagy egy minőségi első osztályú szülőpártól vannak !
Erről ennyit!
Én voltam a télapó!
Mérhetetlenül primitív vagy. :(
Azzal, hogy te is hozzájárulsz egy bejegyzetlen alom megszületéséhez, hozzájárulsz a menhelyeken senyvedő kutyák számához növeléséhez.
Kérlek rendelkezz némi belátással, és lásd meg, hogy mivel nem csak te vélekedsz így, több 100 ezer kiskutya születik évente. Szerinted mindnek jó gazdija lesz?
Olvass bele egy akármelyik menhely, vagy fajtamentő oldal fórumába, mielőtt ilyen ostobán, szemellenzővel felszerelkezve nyilatkozol. Elolvastad egyáltalán azt a linket?!
Vagy te jobban tudod, mint az állatorvosok? A kutya egy dologra vágyik az életben és az nem a szex és a gének tovább adása. Az kb. a 3. helyen van. Az első és legfontosabb, hogy szeretetet kapjon, hogy a gazdik mindennap hazajöjjenek, és velük foglalkozzanak.
Egy kis érdekesség a kutyaetológiából: Árva kutyakölyök, és árva farkaskölyök. A farkaskölyök előszeretettel választ kutya pótmamát, a kutyakölyök, pedig embert. Ez is mutatja, hogy a legtöbb kutya életében a gazdi, az ember a legfontosabb, nem pedig a fajtársak. :S
Lesz mondjuk 6 kiskutya. 3 mondjuk életreszóló gazdira talál, a másik három pedig vagy meghal, mikor megunják, vagy menhelyre kerül és ott hal meg. Mondjuk a 3ból 1 talál még magának egy rendes gazdit.
Gondold át!
2 x is meg kéne gondolnod hogy mit írsz , ha tudnád hogy az én tenyéssz kutyáimnak ki van nyalva még a valaguk is, padlófűtéses , saját külön épített házuk van !
Medencéjük és egyéb dolgok!
Én 1,5 évente 1 almot hozok le , és csak olyan kantól ami kitűnő minőségű , ha nem találom meg a megfelelő minősítéssel rendelkező kant akkor nem lesz alom !
Amint írtam több százezres, Külföldi kennelekből importált kutyáim vannak , nem holmi olcsó ki tudja honnan származó egyedem ,mint neked !
Gondolkozz el , mielőtt egy neves tenyésztőt leszólsz , és nem vagyok neked írogatni . Te elleted agyon a kutyád , és beteg selejtes kutyákat hozol le , én pedig nem sajnálom a pénzt arra hogy jó MINŐSÉGI kutyát vegyek meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!