Mért úgy pisil a Kan kutyám mint egy Szuka?
Figyelt kérdés
5 Hónapos Amerikai Stafford Terrier és úgy pisil mint egy szuka .Kb. 2szer pisilt úgy mint egy kan.1honappal ezelőttig azt gondoltam hogy azért mert nincs mellette másik kan kutya akitől tanulhatna.De már egy hónapja minimum minden második nap leviszem a kutyafuttatóba és más kan kutyákkal játszik látja h máshogy pisil a többi kutya .Akkor ő mért nem ?vagy majd ösztönösen fog úgy ?Vagy nem értem.Valaki tud valami magyarázatot2009. aug. 19. 08:12
1/9 anonim 

válasza:

Valószínű még nem jött rá a nyitjára de ne félj majd belejön!Meg kell neki tanulni ez időbe telik náluk.
2/9 anonim 

válasza:

Amíg kicsik, addig a kanok szuka módon pisilnek. Néhány hónap múlva már csak a kanok módján fog, kialakul majd nála. Még ne aggódj.
3/9 anonim 

válasza:

Igaza van az előttem szólónak.
Az én kutyám is ilyen volt, nemtudom hány hónapos koráig csinálta szuka módon, de egyszer csak felemelte az egyik hátsó lábát és úgy is megpróbálta :D Ez minden kan kutyánál így van.
5/9 anonim 

válasza:

Ivarérettség előtt így pisilnek. Az ilyenkor ivartalanított kanoknál ez jó eséllyel így is marad és jelölgetni sem fognak, aminek sok gazdi örül.
6/9 anonim 

válasza:

Zavar téged?
Az enyém ivartalanított kan, ha sokat kell pisilnie guggol, ha vmi érdekes jelöl. :)
7/9 A kérdező kommentje:
nem zavar .csak azt hittem valami baj van meg nem értettem h miért igy pisil
2009. aug. 19. 09:15
8/9 anonim 

válasza:

Nincsen semmi baj. A kutyák 7-8 hónapos korukban érik el az ivarérettséget, ennek megfelelően a fiúk ekkor kezdik el emelni a lábukat, illetve jelölni, érdeklődni a tüzelő szukák iránt. Először csak próbálgatják, tanulgatják, aztán állandósul a dolog.
Az enyém is lányosan pisil, ha csak a kertben, "nagypisit" csinál.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .Elégedett vagyok :)
2009. aug. 19. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!