Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan utazhatok kutyával...

Hogyan utazhatok kutyával vonaton?

Figyelt kérdés
Van egy szibériai husky kutyám, novemberben töltötte az egy évet, most decemberben elutazunk párommal a rokonokhoz de vinni szeretnénk a kutyust is. Azt tudom hogy szájkosár kell. De mennyibe kerül a jegy, és mit kell vinnem még? Elég messzire utazunk, és nem szeretném ha leszállítanának minket! A válaszokat előre is köszönöm.

2012. dec. 2. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jajj de cuki lehetett :D Oké, 20 vagy 26 kiló, nem látszik, de egy huskyról még a vak is megmondja h több mint 20 :D
2012. dec. 3. 10:36
 12/17 Szilvi & Argos ***** válasza:
55%

Póráz, szájkosár, oltási könyv (!!!), élőállatnak vett jegy.

Egyébként én úgy vettem észre, hogy ezt a 20 kg-nál nehezebb kutya a peronon utazhat dolgot nem tartatják be szerencsére :)

2012. dec. 3. 15:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Hát igen 20kg-nál nehezebb :) a sétáltatáshoz hozzá van szokva, meg nagyon okos, szófogadó, szájkosár még nem volt rajta úgyhogy nem tudom hogy fogja viselni, egyébként nagyon barátságos, de ez a kalauzt úgy sem fogja érdekelni gondolom! Remélem minden rendben lesz!
2012. dec. 3. 16:54
 14/17 Szilvi & Argos ***** válasza:
81%
Utazás előtt kb. 1-2 héttel kezd szoktatni a szájkosárhoz. Fogd a markodba, és rakj bele fincsi sajtot, kolbászt, stb. Egye ki a kutya belőle...aztán kívülről adagold be neki a kaját...egyre tovább tartsa benne az orrát...kapcsold be később, adj a rácsok közt kaját. Mindig akkor vedd le, ha NEM HISZTIZIK!
2012. dec. 3. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én huskym 16 kiló (pont a fajtastandard alja), amúgy meg a legtöbb kaller tapasztalatom szerint nincs is tisztában az ilyen jellegű szabályozásokkal, úgyhogy nyugodtan üljetek csak be. Kutyusnak vigyél vizestálat, vizet, és mihelyst módod van rá, pisiltesd meg! Ha ez az első út, előtte elmehetnél vele egy rövidebbre is, hogy ne legyen neki trauma. Ja, és vigyél jutalomfalatot, hogy pozitív élmény legyen neki az út!
2012. dec. 3. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk megnézem én azt a kallert, aki leméri a kutyát, hogy hány kiló. Jó alkatú kutyát negyven kilósan is el lehet adni húsznak, ha nincs kéznél mérleg :)
2012. dec. 3. 23:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg tanácsot! :) Remélem nem valami hisztis, mindenbe belekötő kallert fogok ki!!
2012. dec. 4. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!