Milyen szagokat érezhet egy kutya?
Megvan a reggeli séta útvonalunk kisebb változásokkal,de mindig arra felé megyünk a kutyámmal, ez egy 1 órás séta. A felénél a kutyám elkezdett nagyon szaglászni ami nem is lenne olyan érdekes, de behúzta a farkát és nagyon nézelődött minden irányba, mintha tartana valamitől. A közelünkben ember se volt, se másik kutya.
Egy bizonyos ponton túl nem is akart jönni, elindult hazafelé, még mindig behúzott farokkal és még mindig nagyon nézett körbe. Amint a házunkhoz értünk farok felcsap , minden rendben. Egy picit maradtunk is lent mivel elég rövid lett így a séta. Kapott reggelit,evett, kedve jó.
Most történt először ilyen, ezért nem is erőltettem a tovább menetelt, mert nem szokott makacskodni, arra megyünk amerre én gondolom. Ennek biztos volt valami oka.
Tudom ez így elég hülye kérdés, de hátha van valakinek valami ötlete, mert kíváncsi lennék mi történhetett.
Nem is értem mi a vita oka köztetek, ha mindketten egyetértetek Cesar Millan módszerével, akkor nem lehet nagy vélemény különbség. :D Csak esetleg írásban egy-két dolog félre érthető, mint pl amit én írtam az is..az,hogy megvédem ha kell. Ezt sem úgy kell elképzelni,hogy sétálunk a kutyám kacsint egyet, na belekötünk?! Én meg persze, te felidegesíted én meg bevédelek :D
Úgy nevelem a kutyám,hogy ne keressük a bajt, ne kezdeményezzen verekedést.
Visszatérve a kérdésemre, ma ismét arra mentünk a szag eltűnt vagy nem tudom,de nem volt probléma. Kutyusok is voltak lent,szóval jó volt a reggeli séta. :)
Nyugi tegnap még volt séta egy délután, egy este, de olyankor másfelé megyünk. Arra is meg van a jól bevállt útvonalterv. :D
és köszönöm mégegyszer a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!