Tudtok tippeket a yorki tartására?
Yorki gazdák Figyelem!
Megnéztem az internetet is de kiváncsi vagyok a véleményetekre!
Gyorsan légyszííí!
Azt az internetről nem lehet lenézni!(a tapasztalatokat)
És mondjátok már meg mit csináltam rosszul hogy nem tudtok 1 normál választ írni?
Nem lehetne annyival elintézni hogy pár tapasztalatot leírtok és nem a hülyeségekkel csapjátok el az időt?
nem.
:D Na jó .. első és nagyon fontos dolog,tenyésztőtől ,normális kennelből,normális méretű yorkit vegyél. Ez minimum 80 ezer forint. Így is érdekel?
én vagyok a 4. és az 5. hozzászóló szerintem mindent leírtam.
nézz szét itt : [link]
hívd fel akik tetszenek és ha van náluk alom akkor menj el és nézegesd végig...Ha valaki úgy indít, hogy mini gyorsan felejtsd el azok nem Tenyészők !
3 yorki kutyánk van. Kinti-benti kutyusok. Elég ugatósak, önfejűek, nem olyanok, mint pl az uszkár.
Táp: pedigree
Sampon: panzi.
Nincs óriási mozgásigényük, de ha sétálni indulunk, besózódnak.
Esős isőben úgy kell kikönyörögni őket pisilni is.
Nagyon tudnak ők szeretni, de nem követnek árnyékként.
Betegségük nem volt, illetve, mikor vemhes volt az egyik hirtelen Ca-hiánya lett, elkezdett remegni. Ilyesztő volt de rendbe jött.
Írhatsz nyugodtan privátban is, de hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni.
Te mit válaszolnál, ha megkérdezném, hogy: "adnál tippeket repülőgépvezetésre?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!