12 éves fiúnak megfelelő kutya lenne-e ez? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
12 Éves vagyok, és eléggé rászoktam a gépezésre... Magam is észrevettem, hogy ez így már NEM "egészséges" , de nem tudom magam lekötni mással.Gondoltam egy kutyára, méghozzá Amstaffra, azt olvastam sokat kell vele játszani, sétálni stb. stb.Ötlet, hogy a szüleimet hogyan tudnám rávenni, csak mert nagyon előítéletesek a fajtával kapcsolatban.2012. dec. 1. 22:23
21/21 anonim válasza:
18-as vagyok
Ha jársz edzésre az már jó,de az amstaffok makacsok(az enyém az).Az amstaffok és a pitbullok szeretnek húzni ha érzik,hogy ha erő fölényben vannak ezért magabiztosnak kell lenned sétáltatás közben.Ha apukád ráér néha kérd meg őt,hogy segítsen nevelni.Előre is sok szerencsét kívánok,remélem sikerül.De azért gondold meg a boxert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!