Az óriástestű kutyák mennyi idős korukra érik el a teljes magasságukat?
Figyelt kérdés
Bernáthegyink van most 8 hónapos és kb 65cm!Mekkora lesz szerintetek?(ja,kan)2012. dec. 1. 17:41
1/4 anonim válasza:
Nagyjából 1,5 éves korukig nőnek. 1 éves koráig látványosan, de még utána is rámegy 1-2-3 centi. Az én leonbergim még nincs 6 hónapos és már 69 cm és 40 kg. A tied kicsit kicsinek tűnik számomra. Szerintem max. 75 cm lesz, de lehet, hogy még annyi se. Már ha pontosan mérted... Hány kiló?
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Most olyan 55-60kg között van!:-)viszont nem kövér!
2012. dec. 1. 18:54
3/4 A kérdező kommentje:
most szóltam a páromnak, hogy biztos több mint 65, így kimentünk lemérni és 72cm magas.Úgyhogy szerencsére 75cm-nél biztos magasabb lesz!:-)
2012. dec. 1. 19:04
4/4 anonim válasza:
Na azért! :) Sejtettem, hogy nem lehet 65 cm. Így akkor olyan 76-78 cm lesz felnőtt korára. A súlya talán rendben van, bár ha csak tippelted és nem mérted, akkor azt mondanám, hogy azzal meg szerintem kicsit fölé lőttél. Az 55 kg talán még éppen elmegy, a 60 már sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!