Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyaiskolát ajánlanáto...

Melyik kutyaiskolát ajánlanátok az alábbiak közül? Debrecen.

Figyelt kérdés

Néztem

A Te kutya sulid : [link]

itt alig van infó ismeri valaki?

DASZE: [link]

Ez a legszimpatikusabb ,hívtam Őket és azt mondták próbáljam ki ,de menjek nyugodtan másokhoz is és ami tetszik ott maradjak-ez is nagyon szimpatikus.De van valakinek saját tapasztalata?

EZ MNJKs iskola? [link]

Mást nem nagyon találtam.

2 éves vizslám van és egy 3 hónapos szálkás tacsim.

2012. dec. 1. 14:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én jártam több helyre.

A tapasztalataim alapján a dasze a legjobb, bár régen volt pár fura alak akik kiképzőként bénáskodtak,de szétzavarták Őket és akik maradtak (teszem hozá a régiek) Ők nagyon jók.

És nem csak egy adott dologhoz értenek,mert Ági lehet hogy jó agilityben de ennyi ,itt megáll a tudomány.

Jó még Te kutyasulid is , szakmailag hasonló tudás mint a DASZEnál ,de itt a társaság számomra kirekesztő volt.

A Ani féle suli egy régi poroszos kutyaiskola és a tükörmódszere csak egy nagy ámítás.

Van még több suli is Debrecenben de attól függ mit szeretnél.

ŐVre Sutka vagy Maglóczki ( Őt a daszeval is kapcsolatban áll,ajánlották ha Övzni szeretnénk) ha versenyszerűen szeretnél agilityzni akkor említettem az Ágiféle sleppet.

Igazából a DASZEnél az a jó hogy mindent megtalálsz , ha csak úgy hétvégente kutyázni szeretnél azt is , ha problémád van abban is van segítség,agilityben is vannak távlatok de ahhoz már neked is energiát kell befektetned. Szóval ezért ajánlom Őket bárkinek bátran :)

2012. dec. 10. 00:37
 12/12 anonim válasza:

Ugyan kicsit régi a kérdés, de mivel még mindig a főoldalon van a google-ben, ha bármelyikre rákeresünk, ezért gondoltam muszáj vagyok beírni a saját tapasztalatomat is.

Én csak a Debreceni Kutyaiskolát ismerem, a másik kettőről nem tudok nyilatkozni, de az biztos hogy a DKI hihetetlen magas szinten műveli az oktatást az egészen alapfoktól a vizsgáztatásig. Annamari nagyon kedves, és rettentő lelkiismeretesen és odaadással tartja az órákat, a sok segítő is folyton azon van, hogy minden óra zökkenőmentesen menjen.

Aki pedig azt írta, hogy a tükör módszer csak ámítás,és az oktatók erőszakosak, biztosan nem járt még itt, ugyanis ez tényleg egy hihetetlen hatékony módszer, teljesen erőszakmentesen és sok részben a gazdinak is szól, hogy ne mindig egyből a kutyában keressük a hibát, értsük is meg a viselkedését.

Így a másik két iskoláról nem tudok se jót, se rosszat mondani, de a DKI-t a legneveletlenebb kutyáknak is tudom ajánlani! :)

2014. márc. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!