Hogyan kell nevelni egy amerikai staffordshire terrier kiskutyát?
Kedves első válaszoló.
Szerintem egy nagy hülyeség amit mondassz, mivel az örzés fajtafüggő.
Egy husky nem fog házat meg területet őrizni, de pl egy kau igen mert erre tenyésztették.
A staffit nem őrzésre tenyésztették,ezért nem valószínű hogy őriz, csak mivel van egy antiszoc kutyád mindenkit kb az ellenségének tarthat.
És amúgy mi van akkor, ha a család elmegy nyaralni, é a kutyát nem viheted?
Szerencsétlen nem eszik egy hétig, mert nem ismeri a család barátját, és megtámadhatja.
Vagy az utcáról dobálja be neki a kaját? mert ha ennyire "őrzésre nevelted" akkor azt is megkellett vna tanítani, hogy bedobott kaját ne egyen meg.
Ergó, szerintem egy elég nagy hülyeséget csináltál a kutyáddal.
Nekem 2 németjuhászom van, kölyökként még a szomszádok is babusgatták, sőt kerítésen keresztül simogatták őket, és a barátaimat ugyan úgy üdvözlik, mintha a család egy tagja jönne haza, de mégis olyan házörzők, hogy mostmár senki nem nyúlna be a kerítésen, hogy megsimogassa.
Úgyhogy kérdező, ne hallgass az egyes válaszolóra, mert véleményem szerint hülyeséget mondd!
Ha örzésre akarod tanítani keress fel egy olyan kutyasulit, ahol van örző-védőzés.
Annál jobb nem kell.
Kedves utolsó válaszoló, nem értem mire a nagy felháborodás. Képzeld, a kutyám jön velem nyaralni, és eddig egyetlen embert sem tépett szét:) megjegyzem, ideiglenes befogadók vagyunk a szüleimmel, képzést kaptunk, nem a levegőbe beszélek.
Amúgy nem értem ezt a nagy ellenségességet, ha bajod van velem vagy a stílusommal, stb, azt le lehet írni privátban, azért van, ne a kérdést offold szét. köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!