Egy kutya lehet ennyire ragaszkodó, vagy a fejemre nőtt a kutya?
Figyelt kérdés
Mindenhova jön utánam, bújik egész nap, ha itthon hagyom és rögtön előtte nem viszem le, direkt szétszed valamit, bepisil, bekakil néha a mai napig. A kocsiban hátul ül mindig, de előre akar jönni az ölembe, 23 kilósan ne jöjjön már az ölembe, hétvégén először megyünk kutyasuliba. Néha olyan már mintha birtokolni akarna, nem én lennék a falkavezér. Pedig addig nem eszik, amíg én azt nem mondom, lehet vele bármit csinálni morgást még nem hallottam tőle. KAn 1,5éves.2012. nov. 29. 00:26
1/5 anonim válasza:
"direkt szétszed valamit, bepisil, bekakil"
Hm.. ez alapján azt mondanám, hogy falkavezérnek hiszi magát. Azért tombol egyedül, mert ideges, hogy nem vagy ott, nem tud megvédeni téged.
2/5 anonim válasza:
szeparációs szorongás,olvass utána.
3/5 A kérdező kommentje:
De vannak olyan napok amikor semmit sem csinál, olvastam a szeparációs szorongásról, de pl ma is itthon hagytam ma semmit sem csinált, nem értem, egyszer csinálja aztán napokig nem aztán megint aztán nem.
2012. nov. 29. 00:40
4/5 compactegon válasza:
minden nap meg kell "küzdeni" a vezér szerepéért. nem úgy működik, hogy egyszer te lettél, és örökre az is maradsz. gondold végig, azokon a napokon nem benned van-e a hiba (ideges vagy, vagy bizonytalan stb).
5/5 anonim válasza:
Az is lehet h csak szimplán nincs lemozgatva mikor otthonhagyod, és unatkozik, tele van energiával, és kicsit tombol, hogy levezesse a feszkót. Igazából, ha órákra egyedül hagyod, érdemes lenne mindig futni vele előbb egy 20 percet, persze ez nem mindig kivitelezhető. Én is próbálom magam rávenni a rendszeres reggeli futásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!