Hogyan tanítsam meg a kutyust arra, hogyha sétálunk nem kell nekimenni minden kutyának?
A kanna meg a kavisos üveg a kutyának nem fáj. A hang miatt fogja abbahagyni.
És igenis vannak olyan esteek,amikro kijár a kutyának a verés. Nem agyonverni vaslapáttal,meg porolóvassal.
De ha ha megérdemli,akkor igenis egy seggrecsapás (ami nem fáj neki,csak csattan és csíp), vagy egy pofon kijár.
Pl, ha van egy 50-80 kg közötti hatalmas méretű kan kutyád,aki rohadt domináns. Bepróbálkozik nálad is,és akármit csinálsz azt hiszi ő góré,na annak igenis kijár a verés. Nem holtra,meg féloltra kell verni,hanem csak tudja,hogy veled nem szórakozhat. Ugyani a falkában is ez volt,ha az alfa hím/nöstény valamelyiken azt látta,hogy megakarja dönteni az ő poziícióját,azt bizny jól megverte,ha kellet meg is ölte.
És most le lehet pontozni,de mint mindenki tudja azzal nem lehet megoldnai,hogy leültök az asztal mellé,és szépen megbeszélitek a dolgokat.
Én nem azt mondtam, hogy nem ütök rá, mert van, hogy kapott, nem is kicsit. De a kutyának az orra fontos.
Nemcsak beszélgetni szoktam a kutyáimmal főleg nem asztal mellett, mert be sem jöhetnek a házba, hanem minden nap foglalkozom velük és könyveket olvasok, hogy jobban csináljam a dolgokat. Amire utasítom a két kutyát, azt megteszik. De arról nem tehetek, hogy ebben a hónapban elég sok elment állatorvosra, mert a kannak tojás nagyságúra dagadt az egyik nyirokcsomója. Még a héten is jön az állatorvos. Így nincs pénzem arra, hogy elvigyem egy olyan kutyasuliba, ami nem is ebbe a városba van, Mert nem Nyíregyi vagyok és most nem is tudok kiképzőt hívni. Ezért gondoltam hátha tud valaki itt segítséget adni. De ehelyett letolást kapok, hogy milyen felelőtlen vagyok, mert nem tudom iskolába vinni. Ha tehetném megtenném.
Azt még kihagytam, hogy előtte, meg bőrbetegsége volt. Ha választani kell, hogy mire adok pénzt, kutyasulira, vagy állatorvosra, akkor az utóbbi. Meghalni azért mégsem fogom hagyni egyiket sem.
Ja, majdnem kihagytam, hogy a szuka meg ekcémás, ami nyáron jön ki a melegtől, így ő is kezelésre jár.
De ha valaki megmondja nekem, hogy 2 minimálbérből hogy hozzam ki az állatorvost, a kutyakaját, a csekkeket és a kaját és ezek mellé a kutyasulit akkor állok elébe. (91000 szokott lenni a csekk.) Mert nekem azt ne mondja senki, hogy kutyát csak az tartson akinek van pénze kutyakozmetikától kezdve mindenre és akinek nincs annyi pénze, az menjen a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!