Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Üdv érdeklödnék mivel vetem...

Diselmaci kérdése:

Üdv érdeklödnék mivel vetem egy 6 hetes pitbul és Amstaff keveréket 80 dkg volt mikor elhoztam szal ugyanugy meg fog nőni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 23:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
A helyesírásod nem a legjobb, de a szíved legalább a helyén van!
2012. nov. 28. 23:39
 12/27 A kérdező kommentje:
mivel ép filmet nézek a barátnömel társalgok és nem nézem a bilentyüt gyerekek ne ezen akadjatok ki kérlek szépen benetekt :)
2012. nov. 28. 23:43
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Jól van csak tudod, konkrétan 3x kellett átolvasnom hogy most akkor nem volt szíved elhozni de mégis elhoztad és nem állt össze a kép (:

Én sem írok le mindent helyesen egyből hanem rikít a piros csík alatta, nyomok egy jobb klikket és kiválasztom amire gondoltam.

De ha normális táplálást nézzük akkor a méret a genetikától függ, ha az nincs, akkor is megfog nőni csak mondjuk kalcium hiányában gyenge lesz a csontja és nem fejlődik ki az izomzat rendesen.

Tejben nem vagyok teljesen biztos, bár még 2 hétig lehet én is adnék neki, amúgy meg ilyen kölyköknek szánt rendes tápkieget és kölyök tápot beáztatva valóban.

2012. nov. 28. 23:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Értam én mikor haza hoztam egy böl tehén tej aztán elkeztem adni neki az alutasakos kaját jo minöségüt pedigrét meg egykis kutya szalámit aztán vetem neki kölyök tápot hu nemis tudom mivolt az elég drága volt 2 kg volt 3000 ft de nem tecet neki aztán vetem neki macska tápot ugye akor volt 80 dkg és most majndme 7 kg most husal etetem öket ami nagyon be jön nekik igaz drága ja meg tápot
2012. nov. 28. 23:55
 15/27 A kérdező kommentje:
Akkor a lényeg hogy ha meg kapja a rendes napi táp anyagot amibe sok a fehérje stb akor nem lesz baja igaz?
2012. nov. 29. 00:02
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

Szilárd kaját nem biztos, hogy akar / tud enni még, menjen a pépes, de az jó sok!

Szegény kis kutyi, remélem hogy túléli, Neked meg tényleg helyén van a szíved!!:) Majd ha megerősödik, szeretni fogja az alutasakost is, ne félj!

(lehet, hogy hülyeséget mondok, de olyasmit is hallottam, hogy tejbegrízt adtak a kis súllyal született kutyáknak)

2012. nov. 29. 00:04
 17/27 A kérdező kommentje:
ne agodj már egy honapja nálam volt hát 3 éjszakát nem alutam :) mivel kivolt száradva stb cumis üvegel itatam vele atejet
2012. nov. 29. 00:06
 18/27 anonim ***** válasza:
78%

Jaa, hogy már 7 kg a kutya?

Abban az esetben már én is adnék neki normál tápot.

Meg fog nőni, ha ugyanígy kapja a jó ételeket, meg ha engeded majd, hogy kiugrándozza magát, persze majd ha erősebb lesz:)

2012. nov. 29. 00:07
 19/27 A kérdező kommentje:
aza 3 éjszaka az picit nehéz volt szegényem elég erös kan lesz belöle szivos most már minden rendben vele olyan mint egy kis ördög :D
2012. nov. 29. 00:08
 20/27 A kérdező kommentje:
aham már jo sulyba van akicsi csak ara voltam kiváncsi hogy igyis meg fog e nöni de ahogy igy kiveszem megfog ha rendesen kap eni valot
2012. nov. 29. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!