Miért hiszik, hogy az argentin dog harci kutya vagy hogy annak lett kitenyésztve?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 16:21
11/12 anonim válasza:
Láttál már vérebet dolgozni? És argentin dogot? Ha láttál volna, akkor értenéd mi a különbség... Egy kutyához értő ember ráadásul fejből tudja a legtöbb kutya standardját amiben a jellemük is le van írva. QAz azért már szerintem főleg árulkodó.
12/12 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, ismerem mindkettő standarját, bár nem tudom mennyiben számit ez valamit. Minden kutya egyedi, az én dogomnak a standard szerint temperamentumos, domináns állatnak kellene lennie, ehhez képest egy kis lusta báránylelkü óriás. De ezek szerint nem ertetted meg mint akarok mondani csak mindenáron bele akarsz kötni valamibe, amihez gratulálok, igazán jellemzi az értelmi szintedet. Dogot láttam munka közben Vérebet pedig csak videóról, bár ez se számit sokat. Példának irtam, mint más nagytestű vadászkutyát. Sajnálom ha ez nem jutott el a tudatodig.
2012. nov. 29. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!