Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatápot vegyek a...

Milyen kutyatápot vegyek a kutyámnak?

Figyelt kérdés
3 hónapos pitbull kutyusom van és pontosan nem tudom melyik lenne a legjobb neki. A net tele van kutyatápokkal de engem inkább a tapasztalatok érdekelnének. Milyet érdemes venni?

2012. nov. 27. 22:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy a fajtiszta pitbullokat még kicsi korukban minőségi táppal kell etetni mert nem jó nekik a házi koszt
2012. nov. 30. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Etetheted házival is, HA össze tudsz neki állítani olyan étrendet, ami kielégíti az igényeit. Ez nem megy hasraütésszerűen, szóval vagy belemélyedsz a témába rendesen, és ésszel állítasz össze neki kaját, vagy veszel jó tápot. Ez felnőttkorra is igaz amúgy, nem csak a kölyök táplálására kell odafigyelni.
2012. nov. 30. 23:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Azok a tenyésztők, tulajok, akik "Jaaaj a kutyim-mutyinak extra táp kell h. szép legyen" táppal etetik. Nekem /mint mondtam/ van pitbullom, házi kosztot és csonterősítőt kap. Minden 2. ember aki látja azt mondja h. "jajj de szép, a szőre is, meg az egész kutyus"!
2012. dec. 1. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Igaz nekem Amstaffom van de én a Brit tápot (large) rendeltem neki.Idáig a Purina-t ette de sokan azt mondták nem jó jobb a Brit.Szerintem próbáld meg a Brit-et nem is olyan drága ha nagyobb kiszerelést veszel.De amelyik árban és össze tételben neked a legjobb azt vedd meg.Itt tudsz utána nézni:)Itt leírják melyik mit tartalmaz + ár én is így választottam

[link]

2012. dec. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!