Tüzelés nem lehet ugye? Sziasztok, azok válaszát várom elsősorban, akik jártak már így vagy tenyésztettek kutyát.
Kedves 4. válaszoló, köszönöm a normális hozzáállásod.:)
Kérdeztem az állatorvosunktól is dolgokat természetesen, nem teljesen hülyén vágtam bele és egyáltan nem a haszonért. A kérdésemet azért tettem föl, mert érdekelt mások véleménye is az állatorvoson kívül, hogy más tapasztalt-e már ilyet.
Köszönöm mindenkinek a választ, bár voltak olyan válaszok amiktől nem lettem okosabb és nem kerültem előrébb a témában.
Kedves Little Red,
Köszönöm kedves hozzászóló írásaidat szinte minden egyes hozzászólásod TÉGED MINŐSÍT!
Nem hiszem , hogy valaha is több kutyát fogsz menteni vagy támogatni mint én tettem! Ha nem vennéd észre általában saját magad járatod le .
Segítség helyett sok embert ócsárolsz és kioktatsz, ahelyett, hogy normálisan megválaszolnád a helyes kérdést!
Ilyen hozzáállással és megnyilvánulással soha nem leszel NAGY KUTYÁS...
Maradok továbbra is számodra Szaporító!!!
SOHA NEM HOZTAM LE TK NÉLKÜLI ALMOKAT , nem tudom honnan veszed. Olvass csak vissza. Írtam, hogy 20 év alatt 3 kölyköt nem tk-eztettem le. NEM ALMOT!!! HANEM 3 DB KÖLYKÖT!!!
Utánam nem kell takarítanod esetleg magad után...
Azért töröltettem , hogy vedd észre magad és ne provokálj!
Hidd el rosszabbul jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!