Tüzelés nem lehet ugye? Sziasztok, azok válaszát várom elsősorban, akik jártak már így vagy tenyésztettek kutyát.
utolsó: nem nem baj ha más is továbbtenyészt vele, csak fektesse bele amit én! Itthon sajnos nem fizetik meg mert ha mondassz egy árat úr isten a neten lehet kapni 20 e ért is. Szoktam mondani lehet odamenni venni, nem kell tőlem... Ha meg esetleg eladod százxx akárhány forintért a későbbiek folyamán meg meghirdetik 10-20 ezer forintokért mondjuk a kant fedezni akkor oda nem kevés munka vész oda....
Ha annyit belefeccőlnek amit én vagy csak a felét akkor természetesen lehet tovább tenyészteni.
10 éve chipeztetek, elsők között voltam :-) chip nélküli kutya még tk nélkül sem került ki 10 éve tőlem. Még a Tk nélküli kutyákra is 3 hónapos Egészségügyi garanciát vállalok és ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel kerülnek ki!
Tehát a fenti okoskodóknak nem én ivartalaníttatom :-) csak, hogy megnyugodjatok, de a szerződésben benne van a kötelezettség !!!
nekem is megy majd Londonba kutyám 1400 euróért de itthon én nem találtam még olyat aki akár csak 1000 eurót fizetett volna..
Egyszer eladtam egy kölyköt Mo-ra kiállítási és Tenyésztési céllal. Nagyon ígéretes kutya volt a mai napig bánom :( minden lebeszéltem aláírták a szerződést stb. stb... A kutya egy vagy két kiállításon volt osztálygyőztes lett és nekiálltak vele szaporítani. Ismerősök szóltak, hogy az expresszen hirdeti , hogy fedeztetnek a kannal (szintén kinti kutya fedezéséből származó kölyök volt ) 15000.- Ft-ért.
Erről ennyit , ezek után igenis óvatos vagyok.
Felhívtam az ipsét azóta nem hirdet de ugye az nem is azt jelenti, hogy nem lett a kantól tk lehozva sok sok kutya...
Majd egyszer felnövök és megértem :o)
Most már csak arra lennék kíváncsi h mi ez a hiper különleges fajta, akit nem lehet csak úgy itthon tenyészteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!