A kölyökkutyának hány órakor szokás "vacsorát" adni?
Fél éves koráig én napi 3x etettem, és a LEGFONTOSABB: mindig séta UTÁN kapjon enni, teli hassal nem szabad mozgatni a kutyákat.
Az időpont nem olyan lényeges, inkább a rendszeresség. De szerintem 6-7 körül célszerű, mert akkor már nem éhezik meg aznap, viszont megemészti valamennyire, és mire megy aludni akkor nem teli pocakkal fekszik le.
Én 6kor adok vacsit, a délutáni séta után. És most (10 óra körül) még leviszem fél percre "sétálni". Illetve leviszem, leteszem, pisil, és már megyünk is föl.
Amikor a mi kutyánk volt kölyök:), akkor mi mindig ugyanabban az időben etettük meg. (reggel is meg este is)
Ha időre vagy kíváncsi,akkor talán etesd 7 órakor,az se nem késő,se nem korai.:)
Nem ezt mondtam.Az a lényeg,hogy lefekvés előtt gitteljen a kutya,az utolsó sétán.Evés után általában azonos idő elteltével gittelnek a kutyák.Ezzel az idővel számolj.
PL:ha az evés és a gitt közt,mondjuk eltelik 2 óra.Az utolsó séta mondjuk 9órakor van,akkor adj neki félhét-hétkor,és akkor biztos nem fog éjfélkor gittelni.De ez csak példa .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!