Na igen a show és a munka németjuhász már teljesen különbözik egymástól sajnos. Míg a munka nj-k keményen és jól dolgozó munkakutyák, a show típussal nem lehet sikeresen sportolni. Szerintem nem normális, hogy ennyi szintkülönbség legyen a mar és a far között, mozogni is olyan furán mozognak, hogy rossz ránézni. Többek között ezért nem tetszik a németjuhász. A collieval ugyanez a helyzet. A legszebb fajta szerintem, ha olyanok lesznek a körülményeim, akkor komolyan szeretnék ezzel a fajtával foglalkozni. Viszont a hosszúlábú, uborkafejű, szőrtelen és óriási amerikai colliek nekem sem tetszenek.
2009. aug. 18. 20:09
22/34 A kérdező kommentje:
Szegény chiuhahua meg mopsz :D ezek tényleg nagyon furák:)
2009. aug. 19. 15:05
23/34 anonim válasza:
Számomra a legszebb a Németjuhász.
2009. aug. 21. 13:56
24/34 anonim válasza:
Legszebb a HUSKY! :)
Fura a csivava, szerintem.
2009. aug. 21. 15:40
25/34 anonim válasza:
Legszebbek:Malamut.bernáthegyi,boxer,
Legfurábbak:kínai meztelen kutya,
2009. aug. 21. 17:18
26/34 anonim válasza:
Legszebb: a golden retriever (van nekem),labrador retriever, hosszú szőrű csivava, bigl
DE ÉN MINDEN KUTYÁT SZERETEK KÜLSŐTŐL FÜGGETLENÜL!!! :)
2009. aug. 22. 08:04
29/34 anonim válasza:
én imádom őket, kinézettől függetlenül. gyönyörű a bernáthegyi, a leonbergi és nekem a pekingi palotapincsi is az, hiszen egy tüneményes pincsilány gazdija vagyok. de ugyanilyen szépnek látom a keverék, menhelyről befogadott kutyusunkat is.
a bedlington terrier tényleg fura, meg a kopaszkutya is.
2009. aug. 22. 09:17
30/34 anonim válasza:
LEGSZEBB: CSIVAVA - bár itt sokan furának tartják,de ha megismered őket, tündériek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!