Szerintetek melyik a legfurább kinézetű kutyafajta? És melyik a legszebb?
a legszebb: azawakh, collie, orosz agár, papillon
a legfurább: mopsz, angol bulldog, francia bulldog, pekingi palotakutya, és a "kiállítási" német juhászkutyák ( a szögelléseik miatt). a munkavonallal nincs bajom :-)
Hát nem értem egy küllemvonalú németjuhásszal mi a bajjod utolsó hozzászoló!
Legfurább:Törpe Pinscher(nekem van)
Legszebb pedig egyértelműen:Németjuhász(az is van)
de mindenkinek más az izlése! amugy minden kutyát szeretek !! Imádom őket! és te mijen fajtákat kedvelsz tisztelt kérdés iró?
legfurább: bedlington terier
legszebb: belga juhász <3<3
Legfurább: bedlington terrier, angol bulldog, bullterrier
Legszebb: havanese (de csakis hosszú szőrrel), lhasa apso (szintén hosszú szőrrel), skót juhász, afgán agár, szóval úgy általában a hosszú szőrű kutyák tetszenek nekem.
legfurább: a kínai meztelen kutya
legszebb: bullterrier, boxer
17:24 -nek
igaz, nem írtam oda hogy amerikai német juhászokról van szo...bár ha itthon körülnézünk....nekem pl. nem tetszik a pupos német...a standard is (asszem)egyenes hátat ir...és akkor nekem mi tetszik?? hát pl. ő...(ezt csak ugy találomra választottam ki google képeknél... [link] nem tudom ő mennyire felel meg a standardnak de őszintén nem is érdekel...nekem így néz ki egy németjuhász és nem amit kiállításon látok ...(ezért mostanában már nem szoktam elsétálni a németek felé)
És hogy miért nincs bajom a munkavonallal? mert ott nem szögekre, fokokra és arányokra figyelnek hanem arra hogy tud e rendesen dolgozni e az eb. Mert láttam már olyan németet a ringben aki még menni sem tudott rendesen.
Sőt még azt is hozzátenném (ha már megemlítettem az amerikaiakat) hogy ott a collie is fura...szerintem az egyik legszebb fajta a collie (mint már írtam) de nem az amerikai "féle".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!