Mit tennél, ha a szomszédod meg akarja mérgezni a kutyádat, te tudod, de tagadja?
Figyelt kérdés
egy boxer kislány kutyusunk van,meg egy bolond szomszéd,egyszer láttam,h bedob vmit a kapun,szerencse,h nem volt kint a kutyus,de ő letagadta,már ki sem merjük engedni..2012. nov. 26. 13:13
11/11 anonim válasza:
Én sajnos túl vagyok ezen, tavaly bekövetkezett a tragédia. Amikor temettük átkérdezett az "áldott", hogy megdöglött a kutya? Én csak annyit mondtam, hogy te ezt nagyon jól tudod. Egy darabig le volt a gond a köszönésről, majd amikor idén ismét kutya tulajdonos lettem és rám kérdezett, hogy új kutyám van csak annyit mondtam, hogy igen de ha ennek is lesz valami baja jobb lesz ha költöznek ,ezért ajánlom hogy figyeljen rá hogy semmi baja ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!