Melyek a valóban jó tápok?
Figyelt kérdés
Milyen márkájú tápot javasolnátok yorkshire terriernek?2012. nov. 25. 18:55
1/17 A kérdező kommentje:
9-10 hetes KUTYA!!!
2012. nov. 25. 18:56
2/17 anonim válasza:
Kiskutyáknak valót, például: royal canin, pedigree!
3/17 anonim válasza:
-Brit Prémium
-Brit Care
-Josera
-Top Farmina
-Acana
-Orijen
-Earthborn Holistic
-Taste of The Wild
-Natural & Delicious stb...
4/17 anonim válasza:
A Pedigree az egyik legrosszabb minőségű táp, csak a reklámot fizeted meg... Mennyit szánnál rá (Ft/kg)? Mert akkor olyan árkategóriában javaslunk. Mi A Susa kölyöktápjápjával etettünk, de jó a Brit, Brit Care, Acana, Orijen stb.
5/17 anonim válasza:
Már megbocsáss utolsó, de a chappi még rosszabb szerintem a pedigree-nél!
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ez a tv-s reklámos Pedigree, Chappi nem jó?:)
Egyébként innen: [link] melyik márkák?
2012. nov. 25. 19:37
7/17 anonim válasza:
Egyébként nem az ár-márka számít, a tescós kajától sem lesz semmi baja a kutyádnak!
De ha megengedheted magadnak a drága-minőségi kutyaeledelt, akkor szerintem a natura a jó- amit belinkeltél, az természetes alapanyagból készülnek!
8/17 anonim válasza:
Nem jók mert tele vannak ízfokozókkal ezért szereti a kutya, szinte tele vannak gabonával és valódi hús csak alig van benne...
9/17 anonim válasza:
Szerintem jobb lesz ha megkérdezed azt a tenyésztőt, akitől van a kutyi, vagy állatorvos véleményét megkérdezed, itt mindegyikünk mást állít, kinek mi jön be azt írja!:D Legegyszerűbb a tenyésztő, de ezt akkor kellett volna mikor megvetted!
10/17 anonim válasza:
Yorkinak Orijen. Drága a táp, de egy yorki etetésére havi 1-2ezer körül jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!