Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám 6 hónapos. Már taníthatom?

Kutyám 6 hónapos. Már taníthatom?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
már 2 hónaposan is taníthattad volna :) persze h taníthadod, de lehet így már nehezebb lesz
2009. aug. 17. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
enyém is 6 hónapos.. és jól tanul :) sztem már igen
2009. aug. 17. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2 hónaposan kellett volna elkezdeni.

Természetesen taníthatod.

2009. aug. 17. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

6 hónapos *-*

Én már 8 hetes kora óta tanítom.Persze taníthatod,de lehet,hogy már kicsit késő,mondjuk a tanulást sose késő elkezdeni,szóval hajrá,és sok-sok türelemmel tanítsd és SOHASE üsd meg tanítás közben

2009. aug. 17. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Persze, h taníthatod, de nem értem miért vagytok úgy oda, h hú, már idős a tanuláshoz. :S

Én mit szóljak? Menhelyről 1,5 évesen hoztam el a kutyámat, trükközik, engedelmes és fejlődő képes.

Amúgy a kutyának kell a kölyökkor, nem kell feleslegesen egzecírosztatni, elég elkezdeni 6 hónaposan, ivaréréskor, mert a személyisége ilyenkor a legformálhatóbb. Na meg ilyenkor kicsit meg is őrül. Első tüzelések, első érdeklődések....

2009. aug. 17. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

taníthatod, de ne feledd , a kutya nem azonnal tanul !

sok-sok idő kell mire mindíg mindent megtesz !

ül,fekszik,stb könnyen gyorsan tanítható !

pl: a behívás ,mondjuk a parkban sok sok időt ,és energiát, meg nyugalmat követel :)

2009. aug. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!