Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Új beagle a régihez. Mit tegyek?

Új beagle a régihez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy beagle kutyám...Szofi!Nem olyan fiatal, de öregnek sem mondható...4 év körüli! És nem tudom ,hogy mit tegyek, mert bedobtak hozzánk egy másik beagle kutyát is...a szomszédunk mert azt hitte ,hogy tőlünk szökött ki és mi mondtuk ,hogy amíg meg nem kerül a gazdája addig mi gondoskodunk róla! Csak azzal a kutyával az a baj, hogy nagyon fiatal...még csak pár hónapos és nagyon érzi ,hogy a Szofi (a mi kutyánk) idősebb nála és ezért azt hiszi ,hogy ő az úr mert a Szofi már nem tud úgy rámorogni hogyha odamorog rá mert mondjuk kapnak enni és az új kutya teljesen kisajátítja magának a tálat és egyszerűen megharapja a Szofit ha a Szofi is akar enni a tálból...már azzal is próbálkoztam,hogy külön tálba raktam nekik a kaját...de sajnos úgy sem sikerült...mittegyek?? :( ?

#kutya #beagle #új beagle kutya #két kutya etetése egyszerre
2012. nov. 24. 18:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Majd írd meg, hogy boldogultál vele.
2012. nov. 24. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Etetéskor felügyelni kell őket mindig. A 4 éves kutya pedig tudja, hogy napközben mit cisnáljon vele normál esetben. Majd összeszoknak ha magtartod.

Gazdit kerested? Állatorvosnál voltál vele?

2012. nov. 27. 01:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen keresem a gazdáját...adtam fel hirdetést de még nem jelentkezett
2012. nov. 27. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:

chip nincs benne?

Összefognak szokni, de a kajánál figyelj rájuk.

2012. nov. 27. 14:00
 15/18 A kérdező kommentje:
honnan lehet megállapítani a chipet ,hogy van-e? :OO
2012. nov. 27. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt csak az állatorvos tudja megnézni chip leolvasóval.
2012. nov. 27. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:
El kell vinni állatorvoshoz amit egyébként is kéne, hogy megvizsgálja egészséges e. Ha nics chip akkor féreghajtó mindenképpen kell neki, meg az oltásait be kell adatni.
2012. nov. 27. 21:12
 18/18 A kérdező kommentje:
oké köszi!
2012. nov. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!