4 éves Staffordshire terrier kutyus ha új gazdihoz, új helyre kerülne, azt meg tudná szokni?
Figyelt kérdés
Sajnos elköltöztem családi házból panelba, ahová nem vihetem magammal.Hogyan reagálna a kutyus az új helyre?2012. nov. 24. 13:53
2/5 A kérdező kommentje:
Mert albérlet:(
2012. nov. 24. 13:59
3/5 kira kenzo válasza:
esetleg megkérdezhetnéd akitől bérled,hogy mit szolna hozzá. lehet,hogy megengedné. Nagyon nehezen, de lehet hogy megszokná. Mindenféle képpen látogasd meg amennyiszer csak lehet, mivel nagyon emberközpontú lehet, hogy bele is betegszik.
4/5 anonim válasza:
Mi is most költözünk albérletbe, és iszonyat nehéz volt olyat találni ahová vihetem a kutyám, ő is amstaff, de csak 11 hónapos. Vagy 30 albit megnéztünk, mert nem vagyok hajlandó lemondani róla. Tudom min mész át, viszont a kutya miatt érdemes lenne megkérdezni nem viheted-e mégis magaddal, vagy másik albit keresni ahová viheted. Amúgy a kérdésre is válaszolva, simán meg tudna szokni új gazdát, DE csakis olyannak add akiben megbízol, és tudod, hogy tudja majd kezelni.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Netboard fórumán van olyan topic, hogy "kutyás albérlet", ott érdeklődj esetleg, hátha valaki tud valamit ajánlani.
A lányom sem tarthatta meg a kutyáját az albérletben, mondván, majd évek múlva a tulaj lányáék költöznek be, és allergiásak a kutyaszőrre. A kutya kínai meztelen kutya volt, így sok szőr bizony nem leledzett rajta, mégis meg kellett tőle válnia szegénykémnek.
Igaz, szuper jó gazdija lett a kuytusnak, akivel szinte napi kapcsolatban vagyunk, képeket, videókat kapunk.
Mondjuk azt azért hozzá kell tennem, hogy a kutyus 3 hónapos volt, így nem viselte meg annyira a váltás, mint egy 4 éves kutyát, inkább a lányom volt nagyon a padlón, napokig sírt, és most 1 év után is a kutyus képe van a telefonja háttereként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!