Menhelyi kutya, kajaféltés kezeléséhez tippek?
Ennek a kutyának az is elég lenne egyenlőre, ha megtűrné maga mellett az embert, de valóban így a menhelyen ez nehezen megvalósítható lesz, de legalábbis hosszadalmas. A leendő gazdinak pedig mindenképp tudnia kell róla, hogy milyen problémával küzd/küzdött. Így ez mindenképpen rontja az esélyeit. Bár ha amúgy egy aranyos kutyáról van szó, engem nem igazán zavarna a kajaféltés.
Most már nagyon kíváncsi vagyok: lehetne, hogy linkelsz nekünk egy képet?
Igen, de attól, hogy egy embertől megtanulja, hogy megtűrheti maga mellett, még egy másiknak ugyanúgy nekimehet. Vagy nagyon sok emberrel kéne tréningezni, hogy általánosítsa, vagy csak a családjával. Szerintem most mindkettő kivitelezhetetlen. Nem mondom, hogy nem javíthatnak a helyzeten, csak hogy csodát nem szabad várni, és főleg nem szabad senkit veszélybe sodorni.
Egyébként nem értem az egészet, egy csomó kutya kajaféltő, és ez sokszor csak otthon derül ki, mégsem szokták megenni a családot. Nem úgy kell előadni a potenciális örökbefogadóknak, mintha ez egy gyilkos kutya lenne, hanem úgy, hogy ne piszkálják kaja közben az első időszakban, hanem keressék fel ezt meg ezt a szakembert, aki segít megoldani ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!